Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Σχολείο Αρχίπολης και στο Γενικό Λύκειο Αφάντου

Στις  παρεμβάσεις που έχουν γίνει Δημοτικό Σχολείο Αρχίπολης και στο Γενικό Λύκειο Αφάντου με μέριμνα του δήμου Ρόδου αναφέρεται με ανακοίνωση του ο αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Σπανός.

Αναλυτικά ο αντιδήμαρχος αναφέρει τα ακόλουθα:

Η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη νοιάζεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά μας στα σχολεία και το αποδεικνύει στην πράξη δίνοντας πολύ μεγάλη σημασία στην ασφάλεια τους αλλά και στην
καλυτέρευση των  συνθηκών διαβίωσης τους σε αυτά.

Η επιβεβαίωση είναι εμφανής με την ολοκλήρωση άλλων δυο παρεμβάσεων που έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο Αρχίπολης και στο Γενικό Λύκειο Αφάντου.
Συγκεκριμένα, μετά από αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
Αρχίπολης, άμεσα εκπονήσαμε μελέτη και κατασκευάσαμε σε χρόνο ρεκόρ μια ασφαλή και καλαίσθητη πέργκολα 25 τ.μ με υλικά από τις προμήθειες της\ ενότητας μας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίσαμε ότι τις βροχερές μέρες του χειμώνα τα παιδιά μας θα είναι προφυλαγμένα και όχι εκτεθειμένα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ  μέσα από την καρδιά μου στην εταιρία Χανταβαριδης Γεώργιος για την ευγενική χορηγία να κατασκευάσει την πέργκολα, επιβεβαιώνοντας έτσι τον άριστο επαγγελματισμό του αλλά και την διάθεση του για προσφορά.
Επίσης με το προσωπικό καθημερινότητας κατασκευάσαμε και παραδώσαμε προς χρήση δύο ράμπες για ΑΜΕΑ στο λύκειο Αφάντου, ένα αίτημα που εδώ και αρκετά χρόνια έμενε ανικανοποίητο, αν και επιμόνως το ζητούσε η διεύθυνση του Λυκείου.

Οι μαθητές πλέον μπορούν να κινούνται με άνεση και ασφάλεια μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του σχολείου.
Τα αποτελέσματα της άριστης συνεργασίας μας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής ενότητας Αφάντου κ.Γεώργιο Μπακίρη και με τους κοινοτικούς συμβούλους Αρχίπολης Μακρή Σάββα, Αντώνιο Κάλλα και Τάσο Τσακίρη, είναι ορατά και μετρήσιμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *