Ο Δήμος Ρόδου με τις δομές του στέκεται δίπλα στις γυναίκες που την σημερινή εποχή βλάπτονται ψυχικά και σωματικά

«Ο Δήμος Ρόδου με τις Δομές Υποστήριξης Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας-Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών και Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών στέκεται δίπλα στις γυναίκες που την σημερινή εποχή βλάπτονται ψυχικά και σωματικά»

Αυτό υπογραμμίζει ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα  για την Εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά ο δήμαρχος Ρόδου αναφέρει στην ανάρτηση του τα ακόλουθα:

Η 25η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Η ημέρα αυτή μας υπενθυμίζει πως το φαινόμενο της έκφυλης βίας οφείλουμε να το αναδείξουμε, να σπάσουμε τις αλυσίδες της σιωπής και να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας να διεκδικήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους, ζητώντας βοήθεια.

Ο Δήμος Ρόδου με τις Δομές Υποστήριξης Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας-Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών και Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών στέκεται δίπλα στις γυναίκες που την σημερινή εποχή βλάπτονται ψυχικά και σωματικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *