Συνεχίζονται τα «Drive through Rapid testings» για τον κορωνοϊό στη Ρόδο

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στ’ Αφάντου και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου Μανδρικό και Κρητηνία

Συνεχίζονται και γι’ αυτή την εβδομάδα σε χωριά της Ρόδου οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing». Ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο των δράσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, θα βρίσκονται για τον σκοπό αυτό:

  • Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου από τις 11:00 έως τις 14:00 μπροστά στο Γυμνάσιο Αφάντου και
  • Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου από τις 10:00 έως τις 11:30 στο Μανδρικό, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος και στη συνέχεια της ίδιας μέρας στην Κρητηνία στην πλατεία του χωριού από τις 12:00 έως τις 14:00.

«Δίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να εξεταστούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους. Ακούμε την κοινωνία ,ειδικά στις τόσο δύσκολες υγειονομικά συνθήκες και είμαστε παρόντες για να ικανοποιήσουμε το αίτημα των συμπολιτών μας. Η αγωνία για την διακοπή της διασποράς του Covid-19 μόνο συμμάχους χρειάζεται. Αυτή η μάχη κερδίζεται από αυτούς που είναι παρόντες!», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χαρούλα Γιασιράνη.

 

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *