Γρηγόρης Ρουμάνης: Το νοσοκομείο της Ρόδου δεν είναι υγειονομική βόμβα !

«Το νοσοκομείο της  Ρόδου δεν είναι υγειονομική βόμβα. Λειτουργεί κανονικά και παρέχει τις υπηρεσίες του στους πολίτες με τον τρόπο που πρέπει και με όλα τα απαραίτητα μέτρα. Δεν αποτελεί κίνδυνο  νοσηλεύει ασθενείς  με την πάσα ασφάλεια».

Αυτό υπογράμμισε στο Notosmedia.gr  και στο Notosnews.gr o διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από ανακοίνωση του συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρόδου. Ανατρέπει όσα αναφέρθηκαν και δίνει απαντήσεις.

Ο κ Ρουμάνης χαρακτήρισε την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το σύλλογο καθαρά κομματική  και έδωσε απαντήσεις.

Συγκεκριμένα τόνισε πω ς ναι μεν έχουν βγει θετικοί στον κορονοϊό ένας γιατρός και τρεις νοσηλευτές  αλλά αυτό δεν οφείλεται σε άλλο κρούσμα εντός το νοσοκομείου.

«Έχουμε  κάνει ιχνηλάτηση των επαφών του γιατροί και των τριών νοσηλευτών και γνωρίζουμε πως  νόσησαν.  Όμως αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και δεν δίνο νται στη δημοσιότητα», τόνισε ο κ. Ρουμάνης.

Το νοσοκομείο της Ρόδου είναι καθαρό και μπορεί να νοσηλεύσει με ασφάλεια όλα τα περιστατικά του τόνισε ο διοικητής του νοσοκομείου.

Σε ερώτηση για τα μέτρα τα υγειονομικά ο κ. Ρουμάνης τόνισε πως γίνεται ότι πρέπει και για τους ασθενείς που εισέρχονται για θεραπεία και εξετάσεις στο νοσοκομείο και στο προσωπικό που ανά 15 ημέρες υποβάλλεται σε μοριακά τέστ.

«Το προσωπικό μας υποβάλλεται κάθε 15 ημέρες σε μοριακά τέστ κάτι που δεν γίνεται σε άλλα νοσοκομεία. Όλες οι κλινικές  η Β χειρουργική η μαιευτική  το γαστρεντερολογικό τμήμα και  το αιμοδυναμικό  είναι καθαρά», τόνισε

Το νοσοκομείο της Ρόδου τόνισε ο κ. Ρουμάνης είναι ασφαλές κα μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του  όπως πρέπει.

«Και αυτό χάρη στο προσωπικό μας γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν με δύναμη τη μάχη τους. Δεν θέλουμε όμως με ανακοινώσεις  να δημιουργείται κλίμα ανησυχίας στον πληθυσμό», τόνισε ο κ. Ρουμάνης.

Επιπλέον ο διοικητής τόνισε πως υπάρχουν σε επάρκεια και μέσα στο νοσοκομείο του νησιού μας με εξαίρεση τα γάντια μιας χρήσεως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *