Σιδερένια κιγκλιδώματα επί τις Ίωνος Δραγούμη για φραγή στην παράνομη στάθμευση

Σιδερένια κιγκλιδώματα τοποθέτησε ο Δήμος Ρόδου επί της οδού  Ιώνος Δραγούμη μετά από επισήμανση των μαθητών του 6ου Γυμνασίου  που επεσήμαναν το πρόβλημα γιατί η  ανεξέλεγκτη στάθμευση των οχημάτων δημιουργούσε πρόβλημα στην προσέλευση και την  αποχώρηση τους από το σχολείο.

Το θέμα δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήδη τοποθετήθηκαν σιδερένια κιγκλιδώματα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, και ευελπιστώ να διασφαλίσουμε την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το Σχολείο όταν επιστρέψουν στις τάξεις τους.Εργαζόμαστε για να καταστήσουμε την πόλη μας, μια πόλη φιλική και προσβάσιμη για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της», επεσήμανε ο δήμαρχος Ρόδου.

Αναλυτικά ο κ. Αντώνης Καμπουράκης  αναφέρει τα ακόλουθα:

Κάναμε πράξη την υπόσχεσή μας απέναντι στους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Ρόδου, τους οποίους και ευχαριστώ για την επισήμανση του προβλήματος που προκαλούσε η παράνομη στάθμευση οχημάτων, πάνω στο πεζοδρόμιο της Ίωνος Δραγούμη.

Ήδη τοποθετήθηκαν σιδερένια κιγκλιδώματα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, και ευελπιστώ να διασφαλίσουμε την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το Σχολείο όταν επιστρέψουν στις τάξεις τους.

Εργαζόμαστε για να καταστήσουμε την πόλη μας, μια πόλη φιλική και προσβάσιμη για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *