Απάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας στο διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάτμου

Σε απάντηση  επί δηλώσεων του  διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πάτμου κ. Τσουκαλά η αντιπεριφερειάρχης  Υγείας κ. Χαρούλα Γιασιράνη αναφέρει τα ακόλουθα :

 

«Πρωτοφανής, διχαστική  και προκλητική είναι η τοποθέτηση του Δ/ντή Κέντρου Υγείας Πάτμου, κ. Τσουκαλά που απαξιώνει τις προσπάθειες όλου του δυναμικού, που παλεύει νυχθημερόν με την πανδημία.

Μόνο θλίψη προκαλεί η στάση του για τον κοινό μας αγώνα να προστατεύσουμε την υγεία των νησιωτών μας.   Την ώρα που μαζί με την Διοίκηση του  ΕΟΔΥ, την 2η ΔΥΠΕ, τον Δήμαρχο Πάτμου, κ. Λευτέρη Πέντε, αγωνιζόμαστε για τον περιορισμό της διασποράς στο νησί, ο Διευθυντής του Κ.Υ. Πάτμου, επιλέγει να ασκήσει το καθήκον του, όχι προς την κοινωνία αλλά προς την κομματική του ταυτότητα.

Ευτυχώς για τους νησιώτες, το ιατρικό προσωπικό υπηρετεί με αίσθημα ευθύνης την δημόσια υγεία και δεν επιδίδεται σαν τον Γ. Τσουκαλά σε επιδείξεις κομματικής λειτουργίας.

Αφόρητα ανεύθυνη και μηδενιστική πλέον η στάση του εν λόγω κυρίου, που δεν είναι η πρώτη φορά που ανάμεσα στην σοβαρότητα και την κομματική δημαγωγία, επιλέγει το δεύτερο.

Μόνο από ντροπή είναι κόκκινη η τακτική που επιλέγει, στη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισαν ποτέ οι Λειτουργοί της Υγείας στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *