FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Δρομολογούνται μεγάλες επενδύσεις έργων στη Ρόδο

Για σοβαρές επενδύσεις έργων στη Ρόδο, συζήτησαν  στην σημερινή διαδικτυακή συνάντηση εργασίας που είχαν  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανασίου, τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο, τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Ορέστη Καβαλάκη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Στη διαδικτυακή συνάντηση εργασίας αναφέρθηκε με ανάρτησης του στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης υπογραμμίζοντας ότι τα νέα είναι καλά για τη δυνατότητα να γίνουν σοβαρές επενδύσεις σε έργα στο νησί της Ρόδου

Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο δήμαρχος Ρόδου αναφέρει τα ακόλουθα:

Για σοβαρές επενδύσεις έργων στη Ρόδο, συζητήσαμε στην σημερινή διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανασίου, τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο, τον Γενικό Γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ Ορέστη Καβαλάκη και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο.

Τα νέα είναι καλά για τη δυνατότητα να γίνουν σοβαρές επενδύσεις σε έργα στο νησί της Ρόδου. Τα καινούργια εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας και οι ταχύτερες διαδικασίες, μας δίνουν την ελπίδα ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία μπορεί σύντομα να ελπίζουμε, πως στο κοντινό μέλλον θα απολαύσουμε τα αποτελέσματα της σημερινής μέρας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *