Συνεχίζονται τα Best in Rhodes 2020 ,επιβράβευση στις επιχειρήσεις που άντεξαν!

Με νέο προσανατολισμό και με απλουστευμένη διαδικασία επανεκκινείται η διαδικασία των Best in Rhodes | Reader’s Choice Awards 2020, μία ανοικτή πρωτοβουλία του rhodes.online για την ανάδειξη των καλύτερων στη Ρόδο για τo 2020. Τα Βραβεία Best in Rhodes είναι μία ανοικτή διαδικασία που σκοπό έχει να καταγράψει τις προτιμήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών της Ρόδου και να βοηθήσει να αναδειχθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις στους κλάδους εστίασης και ψυχαγωγίας, τα καλύτερα αξιοθέατα της Ρόδου, αλλά και φορείς και πρόσωπα που διακρίθηκαν εφέτος στην αντίληψη των αναγνωστών του rhodes.online, αλλά και αυτών των συμμετεχόντων ΜΜΕ.

Με τις ειδικές συνθήκες που προκάλεσε η μάχη κατά της πανδημίας COVID19, τα βραβεία Best in Rhodes αποτελούν πλέον μία ευκαιρία για να επιβραβευθούν εκείνες οι επιχειρήσεις που εν μέσω πρωτοφανών συνθηκών κράτησαν την ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών και των προϊόντων τους, προς το τοπικό κοινό.

Η διαδικασία τρέχει σε επτά θεματικές ενότητες. Η ψηφοφορία σε κάθε κατηγορία διαρκεί 20+ ημέρες και με ανοικτό ερωτηματολόγιο, όπου οι συμμετέχοντες υποδεικνύουν ελεύθερα τις προτιμήσεις τους, χωρίς περιορισμούς και προεπιλογές. Σε καμία περίπτωση, η συμπλήρωση του συγκεκριμένου ερωτηματολογίου δεν αποτελεί επίσημη δημοσκόπηση ή έρευνα αγοράς, αλλά μέσω της εθελοντικής συμμετοχής αυτών που θα συμπληρώσουν τη φόρμα θα επιχειρηθεί μία αποτύπωση των προτιμήσεων του ροδιακού κοινού. Παράλληλα, η μεθοδολογία που χρησιμοποιείται είναι διαθέσιμη στον καθένα, μέσα από την ίδια ακριβώς ιστοσελίδα, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια της διαδικασίας, ενώ κάθε ανακοίνωση βραβείων, θα παρέχει δημογραφικό προφίλ. Το ερωτηματολόγιο είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα στα ελληνικά και τα αγγλικά.

Οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας σε κάθε θεματική ενότητα είναι:

  1. Κορυφαίες Επιλογές 10/01-29/01/2020
  2. Ποτό & Ψυχαγωγία 02/11-22/11/2020
  3. Υγεία & Ομορφιά 09/11-29/11/2020
  4. Φαγητό 16/11-07/12/2020
  5. Προορισμός 23/11-14/12/2020
  6. Πολιτισμός 23/11-14/12/2020
  7. Κοινωνία 23/11-14/12/2020

Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σε μία από τις θεματικές, ενώ αυτή τη στιγμή είναι ανοικτή η ψηφοφορία για τις θεματικές «Ποτό & Ψυχαγωγία», «Υγεία & Ομορφιά» και «Φαγητό». Τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται σταδιακά μέσα στον Δεκέμβριο σε ειδικές online εκδηλώσεις.

Σκοπός του rhodes.online και της ομάδας που στηρίζει τη διαδικασία, είναι τα βραβεία αυτά να αποτελέσουν έναν ετήσιο θεσμό της ψηφιακής Ρόδου, των κατοίκων και επισκεπτών της που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο, και να διαμορφώνουν σε ετήσια βάση, μία λίστα με τα καλύτερα στη Ρόδο, τα οποία θα είναι σταθερά διαθέσιμα σε έναν διαδραστικό χάρτη στην ιστοσελίδα www.bestinrhodes.gr.

Την πρωτοβουλία και ευθύνη της διαδικασίας Best in Rhodes 2020 | Reader’s Choice Awards έχει το rhodes.online, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη στη Ρόδο, τον πολιτισμό, την τοπική κοινωνία, ιδιοκτησίας της mgk.advertising. Την προσπάθεια στηρίζουν τεχνικά το Nettings Agency, σαν Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων, το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας-Ελίζας Θεοδώρου σαν νομικός σύμβουλος, το Rhodes Project ή Ροδιακό Κέντρο Ιστορικών και Κοινωνικών Ερευνών, σαν σύμβουλος μεθοδολογίας και το λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο Iraklidis & associates.

Την προσπάθεια ήδη στηρίζουν επίσης ως χορηγοί επικοινωνίας: η εφημερίδα Δημοκρατική, η τηλεόραση Ίριδα, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Radio 1 88, Notos News 97,8, Top FM Δωδεκανήσου 102,4, Μελωδία Ρόδου 104,9, το περιοδικό Λωτός και οι ιστοσελίδες EnLefkotv.com, RodosEvents.gr, Rodos.Nu, flust.gr και Rhodes in Style.

Μπορεί ο καθένας να ψηφίσει ελεύθερα στο www.bestinrhodes.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *