Εγκώμια από την Audi για τη Ρόδο με αφορμή την παρουσίαση του νέου e-Τron GT

Tα εγκώμια της διοίκησης ης εταιρείας Αudi απέσπασε η Ρόδος μετά την δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου e-Τron GT. Τα εύσημα απέσπασε  το νησί και από την διοργανώτρια εταιρεία  του event.

«Η επιλογή της Ρόδου ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επανεκκίνηση του Ροδιακού τουρισμού και αποδεικνύει, ότι αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό ακόμη και σε περιόδους κρίσεως όπως αυτήν που διανύουμε. Με εξωστρέφεια, γρήγορα αντανακλαστικά και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να γυρίσει σελίδα η Ρόδος», επισημαίνεται με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης  Καμπουράκης.

Η παρουσίαση όπως σημειώνει ο δήμαρχος έγινε η αιτία να προβληθεί η Ρόδος σε όλο τον κόσμο.

Η  ανάρτηση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη αναλυτικά:

Tο εγκώμιο της Αudi και της διοργανώτριας εταιρείας του event για τη Ρόδο, μας γεμίζει ικανοποίηση και περηφάνια, αλλά και ευθύνη, γιατί σε διεθνές επίπεδο περιμένουν πολλά από εμάς. Να επιτύχουμε το όραμα μας, το νησί μας που κάποτε μεσουρανούσε να αποκτήσει ξανά την αίγλη και τη δόξα του.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην Audi, που με την επιλογή της να γίνει στο νησί μας η επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου e-Τron GT, η Ρόδος προβλήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο. Επιλέχθηκε ανάμεσα από δεκάδες υποψήφιους προορισμούς και οι 500δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο εντυπωσιάστηκαν από το νέο μοντέλο της Audi αλλά και από τα τοπία του νησιού μας.

Ευχαριστούμε τα στελέχη της Audi που επέλεξαν τη Ρόδο, που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο νησί μας σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο που δοκιμάζεται έντονα από την πανδημία του COVID- 19.

Η επιλογή της Ρόδου ενισχύει την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την επανεκκίνηση του Ροδιακού τουρισμού και αποδεικνύει, ότι αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό ακόμη και σε περιόδους κρίσεως όπως αυτήν που διανύουμε. Με εξωστρέφεια, γρήγορα αντανακλαστικά και συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να γυρίσει σελίδα η Ρόδος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *