Ν. Φλοσκάκης: Λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών

«Από την θέση του χωρικού αντιδημάρχου Καμείρου- Αταβύρου, που μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και με βάση τον δημοκρατικό προγραμματικό και τον σχεδιασμό που γίνεται από κοινού με τους προέδρους των Κοινοτήτων, που παραβρίσκονται στις συναντήσεις»

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων με γραπτή δήλωση του ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης με αφορμή την αντιπαράθεση του με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Φανών κ. Βασίλη Νικολίτση.

«Όλο αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε καθημερινή επικοινωνία και επαφή με όλους σχεδόν  του Προέδρους των Κοινοτήτων, προσπαθώντας με κάθε τρόπο και μέσο να επιλύσω τα προβλήματα που μου αναφέρουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων μας», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας.

Ο χωρικός αντιδήμαρχος Καμείρου- Αταβύρου Νεκτάριος Φλοσκάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Από την θέση του χωρικού αντιδημάρχου Καμείρου- Αταβύρου, που μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και με βάση τον δημοκρατικό προγραμματικό και τον σχεδιασμό που γίνεται από κοινού με τους προέδρους των Κοινοτήτων, που παραβρίσκονται στις συναντήσεις. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, συναντιέμαι με τους Προέδρους  των Κοινοτήτων της κάθε Δημοτικής Ενότητας, προβαίνουμε στον απολογισμό των πεπραγμένων μας και σχεδιάζουμε τη λειτουργία και το έργο μας που πρόκειται να υλοποιήσουμε. Στις συναντήσεις μας αυτές καθορίζουμε και τις προτεραιότητες που πρέπει να δοθούν, με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε Κοινότητα σε συνεργασία και συνεννόηση,υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας.

Όλο αυτό το διάστημα βρίσκομαι σε καθημερινή επικοινωνία και επαφή με όλους σχεδόν  του Προέδρους των Κοινοτήτων, προσπαθώντας με κάθε τρόπο και μέσο να επιλύσω τα προβλήματα που μου αναφέρουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων μας.

Η συνεργασία μου με τους προέδρους των Κοινοτήτων ΔιμυλιάςΝικόλαο Σαρούκο, Απολλώνων Μάκη Λαγογιάννη, Πλατανίων Γιάννη Πετρά, ΣαλάκουΣτέργοΑγγουρά, Καλαβαρδών Δημήτρη Χατζηνικόλα και Σορωνής Μανώλη Μπονιάτη, είναι αγαστή και άριστη.

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Φανών Βασίλης Νικολίτσης έμαθε να λειτουργεί με το δικό του τρόπο, που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Ο ίδιος επέλεξε να ακολουθήσει το δικό του δρόμο, αποκόβοντας κάθε δίαυλο επικοινωνίας και επαφής μαζί μου και προτιμά να αναλώνεται σε αηδής επιθέσεις στο πρόσωπο μου.»

             Ο αντιδήμαρχος Καμείρου- Αταβύρου

                  Νεκτάριος Φλοσκάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *