FEATUREDΑΘΛΗΤΙΚΑΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Πήγε πολύ καλά η επέμβαση ανοικτής καρδιάς που έκανε στον Ερυθρό Σταυρό ο Γιώργος Πολυχρόνης

Πολύ καλά πήγε η επέμβαση ανοικτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη σήμερα ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  κ. Γιώργος Πολύχρόνης.

Η επέμβαση έγινε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου μεταφέρθηκε.

Στο νοσοκομείο της Ρόδου την πορεία της υγείας του παρακολουθούσε ο γιατρός κ. Γιακουμάκης .

Ο κ. Πολύχρόνης εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου πριν λίγες μόνο ημέρες μετά από ενοχλήσεις που είχε.

Οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως είχε υποστεί έμφραγμα Όμως όπως ο ίδιος δήλωσε στο Notos News  οι εξετάσεις έδειξαν πως το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν θα ήταν δυνατό να αντιμετωπιωστέι μόνο με στεφανιογραφία.

«Δυστυχώς οι γιατροί μου είπαν να κάνω εγχείρηση ανοικτής καρδιάς για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και η λύση που θα δοθεί να κρατήσει πολύ περισσότερο»,  μας είπε λίγο πριν αναχωρήσει για την  επέμβαση στο Ερυθρό Σταυρό νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο Ρόδου.

Οι συνάδελφοι του οι φίλοι του, η οικογένεια του  και τα στελέχη  της ομάδας του Αγίου Ισιδώρου, τον περιμένουν να επιστρέψει στη Ρόδο, υγιής και αισιόδοξος, χαμογελαστός με πολύ μεγάλη υπομονή και κυρίως ανθρωπιά  και αλληλεγγύη  για τους νέους αλλά και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Ο  Γιώργος Πολυχρόνης, παράγοντας σήμερα στον  Άγιο Ισίδωρο, ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αρχαγγέλου τη σεζόν 1992-93, όταν πρώτη φορά στην ιστορία της πήρε το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και συμμετείχε εν συνεχεία στην τότε Δ’ Εθνική. 

 

Καλή Ανάρρωση Κύριε Γιώργο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *