Σύσκεψη φορέων στην Τήλο με πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου

Σύσκεψη φορέων υπό την Δήμαρχο Τήλου κα Μαρία Καμμά πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Δήμου Τήλου, την Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2020.

Αντικείμενο της σύσκεψης, ήταν η πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, να λειτουργήσει υποστηρικτικά στην αναπτυξιακή προσπάθεια των μικρών νησιών της Δωδεκανήσου. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν μελη του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλη των παραγωγικών ταξεων του νησιού .

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής η  δράση του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, που ξεκινάει πιλοτικά από το νησί της Τήλου σε θεματα της αρμοδιότητάς των μηχανικών, προσβλέπει στην κατάρτιση μιας ολοκληρωμένης πρότασης αναπτυξιακού χαρακτήρα και την ενίσχυση των νησιών που λόγω της υποστελέχωσης ή και της απουσίας τεχνικών υπηρεσιών, χάνουν την ευκαιρία της ανάπτυξης.

«Ευελπιστούμε αυτή η συνεργασία, να είναι η αφετηρία για την υλοποίηση σπουδαίων πραγμάτων στον τόπο μας, γιατί πάνω από όλα ο τόπος μας, το χρειάζεται…!», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.