Καλές οι προοπτικές για την ίδρυση φαρμακείου στο Καστελόριζο

Η προοπτική ιδρύσεως φαρμακείου στο Καστελόριζο  είναι το αντικείμενο της  επίσκεψης που πραγματοποίησε σήμερα στο νησί  αντιπροσωπεία της διοίκησης του ΦΣΔ.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν  ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού κ. Νίκος Φουτούλης  η αντιπρόεδρος  Εύη Χατζηγεωργίου και το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Γλεντής.

Για την ίδρυση του φαρμακείου έγιναν οι\απαραίτητες επαφές, με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και οι απαιτούμενες συναντήσεις και με τη δημοτική αρχή Μεγίστης.

«Επισκεφθήκαμε τους χώρους που προορίζονται για το φαρμακείο και την κατοικία του φαρμακοποιού και προσφέρονται, από το Δήμο Μεγίστης.  Είμαστε όμως ακόμη στην αρχή. Μένει να υλοποιηθούν τα συμφωνηθέντα . Όταν θα λάβουμε την έγγραφη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την ίδρυση του φαρμακείου στο Καστελόριζο θα προχωρήσουμε», δήλωσε στο Notos News ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου Νίκος Φουτούλης.

«Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις και ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων θα γίνει πραγματικότητα!», υπογραμμίζεται και σε ανάρτηση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.