Η Roditis Yachting διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου Πρακτορείου Εξυπηρέτησης για SUPERYACHT στο Αιγαίο

Στον τελικό του διεθνούς διαγωνισμού για τον τίτλο Του Καλύτερου Πρακτορείου Εξυπηρέτησης SUPERYACHT για το Αιγαίο , πέρασε η εταρεία Πρακτορεύσεων Roditis Yachting, ιδιοκτησίας Μιχάλη Ροδίτη. Ο διαγωνισμός οργανώνεται από τον οργανισμό ACREW και ψηφοφόροι είναι οι καπετάνιοι και τα πληρώματα των υπερπολυτελών θαλαμηγών.

Ειδικότερα, τα «Superyacht Business Awards» αποτελούν ένα παγκόσμιο πρόγραμμα βραβείων όπου οι καπετάνιοι και το πλήρωμα ψηφίζουν τις καλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των superyacht. Συνολικά, 18.000 ψηφοφόροι – specialist στον θαλάσσιο τουρισμό πολυτελείας  καλούνται να αναδείξουν τους καλύτερους συνεργάτες που έχουν ανά τον κόσμο.

Για φέτος τα «Superyacht Business Awards» θα αναγνωρίσουν την αριστεία σε τέσσερις κατηγορίες: Superyacht Marinas, Provisioning Companies, Insurance Companies και Superyacht Agents. Αυτές οι επιχειρηματικές περιοχές αντιπροσωπεύουν τις βασικές επιχειρήσεις στις οποίες βασίζονται οι καπετάνιοι και τα πληρώματα παγκοσμίως.

Τα βραβεία επικεντρώνονται στις περιοχές:

– Αιγαίο πέλαγος

– Αδριατική θάλασσα

– Ινδικός ωκεανός (Ασία & Αυστραλία)

– Καραϊβική θάλασσα

 

Superyacht Business Awards 2020

 

Η διαγωνιστική διαδικασία ξεκίνησε από τις 15 Ιουνίου και συνεχίστηκε έως τις 14 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία «ACREW» ήταν εκείνη που συντόνισε την όλη διαδικασία της ψηφοφορίας από τους καπετάνιους και τα πληρώματα. Τα κριτήρια αξιολόγησης που ελήφθησαν υπ’ όψιν είναι τα ακόλουθα:

  • Εξυπηρέτηση πελατών 1ης κατηγορίας
  • Πλήρης υποστήριξη σκάφους
  • πληρότητα τοπικής γνώσης
  • Εμπιστοσύνη και διαφάνεια
  • Μακροχρόνιες επαφές
  • Αμεσότητα και πρόληψη προβλημάτων
  • Αποδοτικότητα & Επαγγελματισμός
  • Κανάλια επικοινωνίας
  • Σχέση ποιότητας και τιμής

Από όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου που δραστηριοποιούνται  στο Αιγαίο οι ψηφοφόροι ανέδειξαν την εταιρεία Roditis Yachting ως κορυφαία στην παροχή υπηρεσιών για super yachters και την οδήγησε να είναι υποψήφια για την πρώτη θέση των ναυτιλιακών εταιρειών του Αιγαίου.

Η 2η φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας ξεκίνησε τη Δευτέρα 02 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί έως τις 20 Νοεμβρίου ώστε να αναδειχθούν οι καλύτεροι όλων. Οι νικητές των Superyacht Business Awards, που θα ανακοινωθούν στις 07 Δεκεμβρίου 2020.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *