Επτά διεθνείς βραβεύσεις για το ροδίτικο ελαιόλαδο

Νέες διεθνείς βραβεύσεις για το ροδίτικο ελαιόλαδο, ήλθαν να επιβεβαιώσουν την πολύ καλή ποιότητα λαδιού που παράχθηκε κατά την περυσινή περίοδο, δίνοντας, έτσι, και ηχηρή απάντηση σε εκείνους που διέβαλλαν την ποιότητα του, καθαρά για προσωπικούς τους λόγους.
Επτά, συνολικά τύποι ελαιολάδων, από τρεις παραγωγούς μας βραβεύτηκαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου του Λονδίνου «London International Olive Oil Competition 2020» γεγονός που μας καθιστά όλους υπερήφανους.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρότρυνση και βοήθεια της οποίας οι παραγωγοί μπορούν να συμμετέχουν σε μεγάλες εμπορικές εκθέσεις και σε διεθνείς διαγωνισμούς διακαιώνεται για την προσπάθεια και επιμονή της.
Ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονας Ζαννετίδης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στους παραγωγούς αναφέροντας τους πως η προσεγμένη δουλειά τους αποτελεί μέρος της τοπικής γαστρονομικής παράδοσης και οι ίδιοι είναι, πλέον, πρεσβευτές για την προσπάθεια διασύνδεσης του τουριστικού προϊόντος με τον πρωτογενή τομέα.
Τα βραβεία απονεμήθηκαν ως εξής:
Βραβείο Silver Quality Award
Natura Rodos του Σταύρου Γεωργ. Κάλλα
O- Life του Σταύρου Σαμψαλάκη
Deos του Αποστόλου Διμέλλη
Βραβείο Bronze Quality Award
Giorgio – I του Απόστολου Διμέλλη
Ladomilos Syllektikon του Απόστολου Διμέλλη
Ladomilos Syllektikon Gold του Απόστολου Διμέλλη
Βραβείο Bronze Packaging- Total image
O- Life του Σταύρου Σαμψαλάκη
Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.