FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΠΑΙΔΕΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Απολυμάνσεις σε όλα τα σχολεία του νησιού και στο δημοτικό Μασσάρων από Δήμο Ρόδου

Όλα τα σχολεία του νησιού μας θα απολυμάνουν συνεργεία άμεσα όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Ρόδου.

Άμεσα ειδικό συνεργείο θα προχωρήσει στην πλήρη απολύμανση του Δημοτικού Σχολείου Μασσάρων και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

«Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε την έκκληση να τηρούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Η δημοτική μας αρχή παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Αλέξανδρος Κολλιάδης.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Η Δημοτική Αρχή, έγκαιρα ξεκίνησε τις απολυμάνσεις των σχολικών κτηρίων και των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού μας. Διαθέτοντας επιπλέον κονδύλια από τον προϋπολογισμό του Δήμου Ρόδου, μεριμνά για την απολύμανση των σχολικών κτηρίων για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Σήμερα ειδικό συνεργείο θα προχωρήσει στην πλήρη απολύμανση του Δημοτικού Σχολείου Μασσάρων και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ. Μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Στράτο Καρίκη και  Αθανάσιο Βυρίνη και σε συνεργασία με τους Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων του νησιού μας, συνεργεία άμεσα  θα απολυμάνουν εξονυχιστικά όλους τους χώρους των Σχολείων.

Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε την έκκληση να τηρούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών. Η δημοτική μας αρχή παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *