Μανώλης Βουτσαλάς: Δεν θα ρωτήσουμε κανένα για τη σημαία μας , λειτούργησα με το συναίσθημα

Στο ακριτικό Καστελόριζο η μεγαλύτερη σε ιστό ελληνική σημαία – Μία κίνηση με ιδιαίτερο συμβολισμό που προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση.

Στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV μίλησε ο άνθρωπος που ύψωσε τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία από το ακριτικό Καστελόριζο σήμερα, ανήμερα της εθνικής μας επετείου, μία κίνηση που προκάλεσε τον εκνευρισμό στην Άγκυρα.

Ο κ. Βουτσαλάς σε ζωντανή σύνδεση από το ακριτικό Καστελόριζο, αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που έχει η κίνηση αυτή σε διεθνές επίπεδο, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της Τουρκίας, βλέποντας την ελληνική σημαία να κυματίζει.

 

«Λειτούργησα με το συναίσθημα. Ήθελα να τιμήσω τους ανθρώπους στο νησί. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε και πόσα μηνύματα λάβαμε.  Συγκινήθηκαν όλοι ειδικά όταν πέρασε και το F 16 από το νησί», δήλωσε ο κ. Βουτσαλάς.

Ο Ηρακλειώτης δύτης, στον οποίο ανήκει η ελληνική σημαία των 745,5 τ.μ  και βάρους 200 κιλών που υψώθηκε στο ακριτικό νησί, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε επίσης και για τον ενθουσιασμό που αποδέχτηκαν την κίνηση αυτή οι κάτοικοι του Καστελόριζου.

Να σημειωθεί πως για την ανύψωση  της σημαία χρησιμοποιήθηκε γερανός που ταξίδεψε από τη Ρόδο στο ακριτικό νησί.

Ο κ.Βουτσαλάς κατασκεύασε και παλαιότερα προβλήτα στη Στρογγύλη.

 

Πηγή: Nea kriti.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *