Γιώργος Χατζημάρκος “Χιλιάδες Ιστοί Οδοφωτισμού τοποθετούνται στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ρόδου”
“Χιλιάδες Ιστοί Οδοφωτισμού τοποθετούνται στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ρόδου” τονίζει με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος
“Από την Ρόδο στην Λίνδο και απο την Ρόδο στα Καλαβάρδα και με φωτισμένο όλο τον δρόμο, για πρώτη φορά απο τότε που κατασκευάστηκε το οδικό δίκτυο, θα φτάνουν οι οδηγοί σε μερικούς μήνες.
Μέσα απο το μεγαλύτερο έργο Οδοφωτισμού στην ιστορία του νησιού, χιλιάδες Ιστοί Οδοφωτισμού τοποθετούνται στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ρόδου.
Ταυτόχρονα και μέσα απο το ίδιο έργο, προσθέτουμε δεκάδες χιλιόμετρα στηθαίων ασφαλείας στο οδικό δίκτυο.
Σε μερικούς μήνες, οπότε και θα ολοκληρωθεί αυτό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη, μεγάλα τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Ρόδου, που ήταν σκοτεινά απο την δεκαετία του ’70 που κατασκευάστηκαν, θα φωτιστούν.
Επιπλέον, αντικαθιστούμε πάνω απο χίλιους ιστούς που είναι σε κακή κατάσταση και κασκευάζουμε, μέσα απο το ίδιο έργο, αρκετά χιλιόμετρα πεζοδρομίων σε τουριστικές περιοχές.
Η συνεχής παραγωγή έργων στα νησιά μας, δεν δικαιολογείται απο το μέγεθος των Τεχνικών Υπηρεσιών που έχουμε στην διάθεση μας. Θα μπορούσαμε, με επιχειρήματα, να μείνουμε και εμείς πιστοί στην κουλτούρα της γκρίνιας και της καταγγελίας, αλλά επιλέξαμε την σκληρή δουλειά και την Ευθύνη. Αυτή, που φέρνει αποτελέσματα μέσα απο τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα έργα που εκτελούνται σε όλα τα νησιά μας. Εργα που σε αντίθεση με το παρελθόν, έχουν αρχή, μέση και τέλος.
Εργα, που δίνουν λύσεις και βελτιώνουν την ζωή των κατοίκων των νησιών μας.
Γιατί, μας αρέσει η σκληρή δουλειά.
Γιατί, Αγαπάμε την Ευθύνη”
