FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑΥΓΕΙΑ

Βροχή οι καταγγελίες για τον γυναικολόγο από γυναίκες που παρενοχλήθηκαν και τώρα λύνουν τη σιωπή τους

Στις 17 έφτασαν οι καταγγελίες γυναικών που φέρεται να έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον γυναικολόγο που υπηρετούσε στο Νοσοκομείο της Ρόδου και τώρα είναι σε αργία.

Επίσης με ανακοίνωση του ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης υπογράμμισε ότι  ουδέποτε παρελήφθη ανάλογο e-mail  όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα.

Ο γυναικολόγος έχει τεθεί αργία, όπως ανέφερε στο Notos News  o κ, Ρουμάνης  από τη διοίκηση του Νοσοκομείου,  ενώ η διοίκηση του ΓΝΡ αναμένει την άσκηση ποινικής δίωξης από την Εισαγγελία για να προβεί στις ανάλογες ποινικές και διοικητικές κυρώσειες.

Ακόμα μια γυναίκα «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε για την ασέλγεια που υπέστη από τον γιατρό ενώ ήταν έγκυος στα δίδυμα παιδιά της.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η γυναίκα στην εκπομπή  «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ρία Τσοχαντάρη, ξεκίνησε να πηγαίνει στον εν λόγω γιατρό ενώ βρισκόταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Όπως είπε, την ενημέρωσαν ότι είναι «καλός γιατρός», αλλά θα πρέπει να πηγαίνει στο ιατρείο με δεύτερο άτομο και όχι μόνη.

Την ημέρα που συνέβη η ασέλγεια, η γυναίκα είχε τηλεφωνήσει στον γιατρό να κλείσει ραντεβού το απόγευμα, ώστε να μπορέσει να πάει με τον σύντροφό της. Ο γυναικολόγος, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντάς της ότι θα πρέπει να πάει πρωί από το νοσοκομείο, όπως και έγινε.

Μετά την εξέταση και ενώ ήταν στον όγδοο μήνα της κύησης, ο γιατρός απεφάνθη ότι η γυναίκα έπρεπε να γεννήσει. Το γεγονός αυτό την ξάφνιασε και την άγχωσε τη γυναίκα. Ξέσπασε σε κλάματα. Τότε ο γιατρός, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε, έσκυψε και της φίλησε την κοιλιά. Όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί. Ο γιατρός συνέχισε να τη φυλάει όλο και πιο χαμηλά και της ζήτησε να γδυθεί. Η γυναίκα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Τελικά γέννησε, όμως, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ασέλγεια από τον γυναικολόγο της,   «κατέστρεψε όλη τη χαρά της γέννας».

Πηγή: Star.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *