Έφυγε από τη ζωή η Παρασκευή Καραγιάννη η πρώτη πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου στην Ιαλυσό

Έφυγε από τη ζωή η Παρασκευή Καραγιάννη που ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Ιαλυσού  για τα έτη 1995-1998.

«Μετά την πρόταση του αείμνηστου δημάρχου Νικολάου Τσίκκη, η Παρασκευή Καραγιάννη εξελέγη η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Ιαλυσού για τα έτη (1995-1998).
Ένα αξίωμα που η εκλιπούσα υπηρέτησε με παρρησία, άκρατο δυναμισμό αλλά και μεγάλο σεβασμό προς τους συναδέλφους της», αναφέρει σε ανακοίνωση του με αφορμή το θάνατο της Παρασκευής  Καραγιάννη ο πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ κ. Δημήτρης Τσίκκης.

Αναλυτικά ο κ. Δημήτρης Τσίκκης αναφέρει τα ακόλουθα:
Η Ιαλυσός πενθεί…
Σε όλους μας ήταν γνωστή η εξαίρετη προσωπικότητα της αείμνηστης Παρασκευής συζ. Γεωργίου Καραγιάννη. Η Παρασκευή Καραγιάννη ήταν πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και ενεργός πολίτης
της Ιαλυσού. Άριστη και αφοσιωμένη σύζυγος, αλλά πάνω απ΄ όλα μια υπέροχη μαμά. Πάλεψε με το «θεριό» χρόνια,πάλεψε αντρίκια όμως δεν τα κατάφερε… Κατάφερε όμως να αφήσει παρακαταθήκη, παρακαταθήκη είναι τα υπέροχα παιδιά της.

Ήταν θυμάμαι πριν περίπου 30 χρόνια, δεν έβλεπες πολλές γυναίκες να
ασχολούνται με τα κοινά, Η Παρασκευή με το πείσμα και την εργατικότητά που διέθετε, κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον τότε Δήμο Ιαλυσού καταλαμβάνοντας μια από τις πρώτες θέσεις.
Μετά την πρόταση του αείμνηστου δημάρχου Νικολάου Τσίκκη, η Παρασκευή Καραγιάννη εξελέγη η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου στον Δήμο Ιαλυσού για τα έτη (1995-1998).
Ένα αξίωμα που η εκλιπούσα υπηρέτησε με παρρησία, άκρατο δυναμισμό αλλά και μεγάλο σεβασμό προς τους συναδέλφους της.
Σήμερα η Ιαλυσός πενθεί την σύζυγο, την μητέρα, την φίλη, την συγχωριανή, την πρόεδρο, Παρασκευή Καραγιάννη.
Αιωνία η μνήμη αξιομακάριστή και αείμνηστη αδελφή ημών.
Με το καλό στον Παράδεισο.

Τσίκκης Ν. Δημήτριος
Πρόεδρος διοικητικού Συμβουλίου

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *