Στην Κάρπαθο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Στις εκδηλώσεις για τον  εορτασμό της 76ης επετείου από την ίδρυση του Επαναστατικού Απελευθερωτικού Κινήματος του νησιού σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Παρέστη  στη δοξολογία στις Μενετές και στην κατάθεση στεφάνων. Κύριος ομιλητής στις εκδηλώσεις ο υπουργός Επικρατείας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης.

Στην Κάρπαθο μετέβη σήμερα προερχόμενος από την Κω όπου είχε συνάντηση με την υπουργό Πολιτισμού ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  κ Γιώργος Χατζημάρκος .

«Στις Μενετές Καρπάθου, όπου γράφτηκε μία από τις πιο σημαντικές σελίδες της ελληνικής ιστορίας, η Α.Ε. Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας τιμά με την παρουσία της τη φετινή επετειακή εκδήλωση. Ο ξεσηκωμός των Καρπαθίων, που ξεκίνησε από εδώ, αντανακλά το δυναμισμό και τη διάθεση των Δωδεκανησίων να προχωρούν μπροστά και να αντιμετωπίζουν με ηρωισμό κάθε προσπάθεια επιβολής και επιβουλής. Εβδομήντα έξι χρόνια μετά, οι Δωδεκανήσιοι αντιστεκόμαστε με σθένος, αγάπη για την πατρίδα και με ευθύνη απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις και απειλές από ορατούς και αόρατους εχθρούς. Για να βγούμε και πάλι νικητές», αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *