Οι τομείς δράσης της νέας νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ, παραμένει Γραμματέας ο Νίκος Τρίπης

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανασυγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.). Παράλληλα με μια καίρια δημιουργική αντιπολίτευση, καταθέτοντας ουσιαστικές προτάσεις λύσεων επί των θεμάτων που καθημερινά απασχολούν την επικαιρότητα, οι διεργασίες αναβάθμισης της εσωτερικής λειτουργίας του κινήματος είναι συνεχείς.

Η ενεργοποίηση της βάσης του κινήματος, μέσω της ανανέωσης των κατά τόπους Νομαρχιακών Επιτροπών, θα αποτελέσει τον καταλύτη για την πύκνωση των πολιτικών παρεμβάσεων του κινήματος στην περιφέρεια της Ελλάδας, αναδεικνύοντας προβλήματα που απασχολούν τοπικές κοινωνίες, αλλά στον ορυμαγδό των εξελίξεων που ζούμε (εθνικές προκλήσεις, υγεία, παιδεία, …) μένουν στην αφάνεια. Το Κίνημα Αλλαγής πάντα πιστό, στο πλευρό του πολίτη και της καθημερινότητας του Έλληνα, έρχεται να υποδείξει το σύγχρονο τρόπο λειτουργίας του κράτους και να προτείνει το νέο ύφος ανταπόκρισης της πολιτείας στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πολίτης.

Οι εσωτερικές διεργασίες του ΚΙΝ.ΑΛ., σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση των παρεμβάσεων του στην κεντρική πολιτική σκηνή, αναμένεται να αποτελέσουν τον μοχλό εξελίξεων στο χώρο της κεντροαριστεράς και κομβικό στοιχείο των πολιτικών ανακατατάξεων που εκκολάπτονται, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της δεκαετούς οικονομικής κρίσης, που δοκίμασε τις αντοχές του πολιτικού συστήματος, απειλώντας ακόμη και βασικούς κανόνες της δημοκρατίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό και μετά την ανασύνθεση της Νομαρχιακής Επιτροπής της περιοχής μας (Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου) από την ηγεσία του κινήματος, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη βδομάδα και η διαδικασία της κατάρτισης των τομέων δράσης του κινήματος σε τοπικό επίπεδο, με απόφαση του νέου οργάνου.

 

Κατά αρχήν αποφασίστηκε ομόφωνα η παραμονή στη θέση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής, του Νίκου Τρίπη, αναγνωρίζοντας έτσι το όργανο, την προφορά του στο κίνημα σε τοπικό επίπεδο, σε καιρούς ιδιαίτερα δύσκολους.

Ως αναπληρωτές γραμματείς ορίζονται η Λίνα Παπατσή και ο Τάσος Σεχρεμέλης (θέση που είχε και στην προηγούμενη Ν.Ε.).

 

Συγκροτούνται οι παρακάτω τομείς δράσης με παράλληλο ορισμό συντονιστών:

 

 1. Τομέας Υγείας:

Ανδρουτσοπούλου Χαρίκλεια (συντονίστρια)

Ηρακλείδης Τέλης

Κουφού Αντώνης

 

 1. Τομέας Παιδείας:

Μπουλιέρης Παναγιώτης, (συντονιστής)

Ανδρουτσοπούλου Χαρίκλεια

Διακογεωργίου Κατερίνα

Κουφού Αντώνης

 

 1. Πρωτογενής-Δευτερογενής-Τριτογενής Τομέας (ΜΜΕ –ΕΒΕ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ – ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ)

Καμπουράκη Σμάρω (συντονίστρια)

Βασιλαράκης Γιώργος

Κολιάδης Αντώνης

Παπατσή Λίνα

Ψυλλάκης Βασίλης

 

 1. Τομέας Εργαζομένων:

Σεχρεμέλης Τάσος (συντονιστής)

Μπούκλας Ηλίας

Καρνάβας Βασίλης

 

 1. Τομέας Κοινωνικών Κινημάτων και Ισότητας:

Μουτσάκης Νίκος (συντονιστής)

Διακογεωργίου Κατερίνα

Καρνάβας Βασίλης

Μπουλιέρης Παναγιώτης

 

 1. Τομέας Πολιτισμού – Αθλητισμού:

Τρέχας Κωνσταντίνος (συντονιστής)

Λαού Ελένη

Μαστροπαύλος Εμμανουήλ

Ψυλλάκης Βασίλης

 

 1. Τομέας Νησιωτικής Πολιτικής:

Κουφού Αντώνης (συντονιστής)

Βασιλαράκης Γιώργος

Μαστροπαύλος Εμμανουήλ

Παγκάς Μίλτος

 

 1. Τομέας Αυτοδιοίκησης:

Καρνάβας Βασίλης (συντονιστής)

Ζανεττούλης  Δημήτρης

Παγκάς Μίλτος

Τρέχας Κωνσταντίνος

Ψυλλάκης Βασίλης

 

 1. Τομέας Οργανωτικού:

Φλαμπουριάρης Σταύρος (συντονιστής)

Βασιλαράκης Γιώργος

Καμπουράκη Σμάρω

Λαού Ελένη

Μαστροπαύλος Εμμανουήλ

Παμπάκας Δημήτρης

Σφυρίου Πρόδρομος

 

 • Τομέας Οικονομικών:

Σφυρίου Πρόδρομος (συντονιστής)

Τρίπης Νίκος

 

 • Τομέας Επικοινωνίας:

Γονιδάκης Αντώνης (συντονιστής)

Κουφού Αντώνης

Μουτσάκης Νίκος

Μπουλιέρης Παναγιώτης

 

«Η παρουσία πολλών νέων στελεχών στις τάξεις του κινήματος με ενεργό ρόλο στα όργανα του, είναι αυτό που σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς η ανανέωση σε επίπεδο προσώπων είναι εντυπωσιακή. Η στήριξη του εγχειρήματος από παλαιά στελέχη είναι δεδομένη και εκφράζεται έμπρακτα, καθώς υπάρχει ήδη διαθεσιμότητα επικουρίας των νεοσύστατων τομέων, από παλαιότερα στελέχη, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία σε εσωκομματικές θέσεις αλλά και σε αιρετές θέσεις ευθύνης σε τοπικό και σε κεντρικό επίπεδο», δήλωσε ο επανεκλεγείς γραμματέας της Ν.Ε. Νίκος Τρίπης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση του, ότι το κίνημα βρίσκεται στην αρχή μιας νέας περιόδου, καθώς τελεί επί της ουσίας τα καθήκοντα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και σταθερό αξιόπιστο παραγωγό προτάσεων δράσης προς την ηγεσία της χώρας, καλύπτοντας την ανεπάρκεια του κυβερνώντος κόμματος αλλά και της παραπαίουσας αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.