Συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πληγέντες του τυφώνα Ιανού,από το Κίνημα Αλλαγής

Σημαντικό στοιχείο πολιτισμού, αποτελεί η αλληλεγγύη που επιδεικνύεται προς τα μελή της κοινωνίας που είναι σε αδυναμία (πρόσκαιρη ή μόνιμη). Σε μια προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης προς όλους τους συνανθρώπους μας που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τις πλημμύρες του μεσογειακού τυφώνα Ιανού, το Κίνημα Αλλαγής, με το συντονισμό του Τομέα Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων, αποφάσισενα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης,σε συνεργασία με τις κατά τόπους Νομαρχιακές Επιτροπές.

Πέρα από κομματικές γραμμές και πολιτικές σκοπιμότητες, το ΚΙΝ.ΑΛ. καλεί ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας να συνεισφέρουν σε αυτήν τη προσπάθεια, υπερβαίνοντας όρια (πολιτικά) που δεν είναι δυνατόν να μας περιορίζουν σε καιρούς ανάγκης.

Συγκεκριμένα συγκεντρώνονται:

  • τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως κονσέρβες, γάλα (τύπου εβαπορέ), ελαιόλαδο, συσκευασμένα αρτοσκευάσματα, όσπρια, ζυμαρικά, κ.λπ.
  • είδη ατομικής υγιεινής, όπως χαρτιά υγείας, σαπούνια, σαμπουάν, πάνες ακράτειας,γυναικείες σερβιέτες,  οδοντόπαστες, κ.λπ.
  • είδη καθαρισμού, όπως χλωρίνη, απορρυπαντικά,σφουγγαρίστρες, λεκάνες, κ.λπ.
  • μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, όπως παυσίπονα, αντιπυρετικά, κ.λπ.
  • αντισηπτικά χεριών και μάσκες προστασίας από τον covid-19.

Ειδικότερα για την περιοχή μας, για πρακτικούς λόγους, κατόπιν συνεννόησης με τον τομέα Εθελοντισμού, τα είδη από τα Δωδεκάνησα μπορούν να αποσταλούν απευθείας μέσω ηλεκτρονικών παραγγελιών (διαδικτυακών καταστημάτων), με απευθείας παράδοση στα γραφεία  της  Χαριλάου Τρικούπη 50, υπόψη κας Μαρίας Δημητρακοπούλου, τομεάρχη Εθελοντισμού και Κοινωνικών Κινημάτων.

Ως καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η 10η Οκτωβρίου.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους συμπολίτες μας για την πολύτιμη βοήθεια.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *