FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης και ο Περιφερειάρχης

Κοντά στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας βρέθηκε σήμερα ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αλλα  και ο Περιφερειάρχης κ Γιώργος Χατζημάρκος.Με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα είναι η «Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας» ο κ. Καμπουράκης και ο Περιφερειάρχης  επισκέφθηκαν  τα ΚΑΠΗ. Εκεί συνάντησαν ηλικιωμένους και συνομίλησαν  μαζί τους για τις συνθήκες ζωής τους και κυρίως για τα προβλήματα με τα οποία είναι αντιμέτωποι.

Στην επίσκεψη αυτή αναφέρθηκε ο ίδιος με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή τη σημερινή ημέρα. Στο φωτογραφικό υλικό διακρίνεται και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ Γιώργος  Χατζημάρκος που ήταν σήμερα στα ΚΑΠΗ.

«Ο φόρος τιμής προς τους ανθρώπους που χρωστάμε την ύπαρξή μας, είναι οφειλόμενος. Τους σεβόμαστε, τους στηρίζουμε και τους φροντίζουμε για την προσφορά τους στα παιδιά μας και στην κοινωνία μας.
Ο Δήμος Ρόδου στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και ευελπιστούμε σύντομα να ανταμώσουμε ξανά στα ΚΑΠΗ», υπογράμμισε ο δήμαρχος Ρόδου.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η ακόλουθη:

Σήμερα, 1η Οκτωβρίου, είναι η Ημέρα του Παππού και της Γιαγιάς, γνωστή ως «Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας».

Ο φόρος τιμής προς τους ανθρώπους που χρωστάμε την ύπαρξή μας, είναι οφειλόμενος. Τους σεβόμαστε, τους στηρίζουμε και τους φροντίζουμε για την προσφορά τους στα παιδιά μας και στην κοινωνία μας.
Ο Δήμος Ρόδου στέκεται έμπρακτα δίπλα στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας και ευελπιστούμε σύντομα να ανταμώσουμε ξανά στα ΚΑΠΗ.

Χρόνια πολλά σ’ όλους τους παππούδες και τις γιαγιάδες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *