FEATUREDΠΑΙΔΕΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Τ. Πότσος: Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των μαθητών

Τον αγώνα των μαθητών της Ρόδου στηρίζει και η παράταξη  ελάσσονος μειοψηφίας  του δημοτικού συμβουλίου «Λαϊκή Συσπείρωση».

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των μαθητών του νησιού μας. Μαζί με τα παιδιά μας διεκδικούμε ασφαλείς συνθήκες στα σχολεία, λιγότερα παιδιά στις τάξεις, μαζικοί και μόνιμοι διορισμοί δασκάλων και καθηγητών, προσλήψεις σχολικών καθαριστριών για τις ανάγκες όλων των σχολείων του νησιού» υπογραμμίζει σε γραπτή δήλωση του ο επικεφαλής της παράταξης Τάκης Πότσος.

Ολόκληρη η γραπτή δήλωση του κ. Πότσου είναι η ακόλουθη

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των μαθητών του νησιού μας. Μαζί με τα παιδιά μας διεκδικούμε ασφαλείς συνθήκες στα σχολεία, λιγότερα παιδιά στις τάξεις, μαζικοί και μόνιμοι διορισμοί δασκάλων και καθηγητών, προσλήψεις σχολικών καθαριστριών για τις ανάγκες όλων των σχολείων του νησιού»

Δεν βάζουμε σε καμιά ζυγαριά «κόστους» τα αυτονόητα που δικαιούνται να έχουν σήμερα και μάλιστα σ’ αυτές τις συνθήκες οι μαθητές μας. Στην επίθεση τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση ενάντια στους μαθητές και στη λάσπη που ρίχνει μαζί με τα κάθε είδους παπαγαλάκια της , απαντούν οι μαθητές με την αυριανή κινητοποίησή τους.

Δεν είναι μόνοι τους. Στο δρόμο του αγώνα για ένα σχολείο  ασφαλές, ένα σχολείο των πραγματικών μορφωτικών αναγκών της νέας γενιάς πρέπει να είμαστε κι όλοι εμείς οι εργαζόμενοι δίπλα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *