FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Υπεγράφη το συμφωνητικό για το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων με την εταιρεία Φραντζής και συνεργάτες ΕΠΕ

Υπεγράφη στο γραφείο του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη., το συμφωνητικό  για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων νήσου Ρόδου».

Το συμφωνητικό όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης υπεγράφη με τον εκπρόσωπο της εταιρείας «Ι. Φραντζής & Συνεργάτες Ε.Π.Ε.» κ Ιωάννη Φραντζή.

«Η προστασία, η ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής», σημείωσε ο κ. Καμπουράκης.

Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο κ. Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει τα ακόλουθα:

Σήμερα υπογράψαμε με τον Ιωάννη Φραντζή, εκπρόσωπο της εταιρείας «Ι. Φραντζής & Συνεργάτες Ε.Π.Ε.», το συμφωνητικό για την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για το έργο «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση, διαχείριση και λειτουργία του ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων νήσου Ρόδου».

Η προστασία, η ορθή διαχείριση του περιβάλλοντος και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, αποτελούν πρωταρχικό μέλημα της δημοτικής αρχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *