Με επιχειρηματίες του τουρισμού συναντήθηκε στην Αστυπάλαια ο Μάνος Κόνσολας

Με επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό συναντήθηκε χθες ο  υφυπουργός  Τουρισμού Μάνος Κόνσολας στην Αστυπάλαια.

Ο υφυπουργός μετέβη στο νησί προκειμένου να μιλήσει στο συνέδριο που ξεκινάει σήμερα το απόγευμα και ώρα 19:00 στο νησί.

Στη συνάντηση αναλύθηκαν όλα τα προβλήματα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν σε αυτή τη δύσκολη και ιδιαίτερη τουριστική σεζόν που στιγματίστηκε από την πανδημία.

Ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στον αγώνα που δόθηκε από την κυβέρνηση για να ξεκινήσει ο τουρισμός και τα μέτρα που τέθηκαν σε εφαρμογή για την στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων.

Συνάντηση είχε όμως και χθες ο υφυπουργός Τουρισμού και με το δήμαρχο  Αστυπάλαιας κ. Νίκο Κομηνέα.

« Ο υφυπουργός Τουρισμού ήρθε στο δημαρχείο αμέσως μετά την άφιξη του στο νησί.  Συζητήσαμε για τον τουρισμό και κάναμε ένα μικρό απολογισμό της φετινής σεζόν που δεν ήταν εύκολη», δήλωσε ο δήμαρχος Αστυπάλαιας κ. Νίκος Κομηνέας.

«Πάντα ο Μάνος Κόνσολας έρχεται με θετική διάθεση στην Αστυπάλαια και εισπράττει τη θετική αύρα των κατοίκων», υπογράμμισε ο δήμαρχος .

Σε ερώτηση για τη φετινή  τουριστική  σεζόν ο κ. Κομηνέας  δήλωσε πως εξελίχθηκε  καλά χάρη στο πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στο νησί.

«Η φετινή τουριστική σεζόν εξελίχθηκε καλά για την Αστυπάλαια χάρη στο πρόγραμμα που εφαρμόσαμε στο νησί  και αφορούσε την φιλοξενία υγειονομικών.  Πέρασαν από το νησί 1500 άτομα. Ωφελήθηκε πολύ η κίνηση.  Τον Αύγουστο πιάσαμε το 75% των περσινών αφίξεων. Η σεζόν σώθηκε . Τουλάχιστον να  συντηρηθούν οι επιχειρήσεις και να μπορέσουν να επιβιώσουν οι εργαζόμενοι», τόνισε ο κ. Νίκος Κομηνέας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *