Α. Kαμπουράκης :Εντατικές εργασίες για την προστασία της Ρόδου από την κακοκαιρία

Συνεργεία της ΔΕΥΑΡ  όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος  Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης ξεκίνησαν τις εργασίες  καθαρισμού και απόφραξης των φρεατίων ομβρίων υδάτων. Εστιάζουν αρχικά σε σημεία όπου παρουσιάστηκε πρόβλημα στο παρελθόν στην πόλη της Ρόδου στην Ιαλυσό και στο επαρχιακό δίκτυο Ρόδου Καμείρου.

Οι εργασίες γίνονται σε συνεργασία με συνεργεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που συνδράμει στην προσπάθεια.

«Με τις αναγκαίες εργασίες, ευελπιστούμε τη φετινή χειμερινή περίοδο, να μην προκληθούν προβλήματα πλημμυρών και να μην  κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές», υπογράμμισε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Η ανάρτηση συνοδεύεται και από το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Η ανάρτηση του δημάρχου Ρόδου είναι η ακόλουθη:

«Προετοιμαζόμαστε για τη χειμερινή περίοδο. Τα πρωτοβρόχια έκαναν νωρίς την εμφάνισή τους και στη Ρόδο και τα συνεργεία της ΔΕΥΑΡ, της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τις εργασίες καθαρισμού και απόφραξης φρεατίων ομβρίων υδάτων στην πόλη της Ρόδου, την Ιαλυσό και στο επαρχιακό δίκτυο Ρόδου – Καμείρου.

Με τις αναγκαίες εργασίες, ευελπιστούμε τη φετινή χειμερινή περίοδο, να μην προκληθούν προβλήματα πλημμυρών και να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *