Οκτώ χρόνια αναμονή, για την αντικατάσταση κουφωμάτων της Αμαραντείου Σχολής!
Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά οκτώ χρόνια όπως υπογραμμίζει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης το αίτημα των αρμοδίων στην Αμαράντειο Σχολή για να ικανοποιηθεί.
Το αίτημα αφορούσε την αντικατάσταση οκτώ κουφωμάτων στο συγκεκριμένο σχολείο και ικανοποιήθηκε όπως έγραψε ο δήμαρχος Ρόδου στο κείμενο του, με μέριμνα του Αντιδημάρχου Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου, που εξασφάλισε τα υλικά, την εκτέλεση των εργασιών, αλλά και τον συντονισμό των αρμοδίων Υπηρεσιών, αντικαταστάθηκαν οκτώ (8) κουφώματα του κτηρίου.
Η ολοκλήρωση των εργασιών καθιστά πλέον, όπως τόνισε ο κ. Καμπουράκης πιο ασφαλή την λειτουργία του σχολείου.
Αναλυτικά στη ανάρτηση του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει τα ακόλουθα:
.Εγκαίρως και με ίδιες δυνάμεις ικανοποιήσαμε το αίτημα των αρμοδίων στην Αμαράντειο Σχολή, το οποίο υπέβαλλαν εδώ και οκτώ (8) έτη!
Με μέριμνα του Αντιδημάρχου Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου, που εξασφάλισε τα υλικά, την εκτέλεση των εργασιών, αλλά και τον συντονισμό των αρμοδίων Υπηρεσιών, αντικαταστάθηκαν οκτώ (8) κουφώματα του κτηρίου, ικανοποιώντας ένα αυτονόητο αίτημα για ασφαλέστερη λειτουργία του σχολείου.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την αρωγή υπαλλήλων του Δήμου Ρόδου, αλλά και του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Θανάση Βυρίνη.