FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Παρατάθηκαν κατά ένα μήνα οι συμβάσεις του προσωπικού της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ, ευχαριστίες στη δημοτική αρχή

Τον  δήμαρχο Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη , τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας & Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Δ.Ε Καμείρου – Αταβύρου κ. Νεκτάριο Φλοσκάκη, την Γενική Γραμματέα του Δήμου κ. Κυριακή Νικολαίδου και το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου ευχαριστεί η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ γιατί παρατάθηκαν κατά ένα μήνα οι συμβάσεις που είχαν συναφθεί με το προσωπικό της εταιρείας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών στον τομέα της πυροπροστασίας.

«Ευελπιστούμε σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την επαναλειτουργία της εταιρίας έτσι ώστε λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν», υπόγράμμισε στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ κ. Νίκος Ρεσβάνης.

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου των εργαζομένων της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Τηλέμαχο Καμπούρη , τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας & Επιχειρησιακής Ετοιμότητας Δ.Ε Καμείρου – Αταβύρου κ. Νεκτάριο Φλοσκάκη, την Γενική Γραμματέα του Δήμου κ. Κυριακή Νικολαίδου και το αυτοτελές γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ρόδου για τις ενέργειες τους ώστε να παραταθούν για ένα μήνα  οι δίμηνες συμβάσεις που είχαμε συνάψει με των δήμο Ρόδου για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών στον τομέα της πυροπροστασίας. Επίσης ευελπιστούμε σύντομα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για την επαναλειτουργία της εταιρίας έτσι ώστε λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν .

 

Με εκτίμηση ο πρόεδρος των εργαζομένων

Ρεσβάνης Νικόλαος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *