FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Στη Ρόδο η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη συναντήσεις με Δήμαρχο Ρόδο και Περιφερειάρχη

Στη Ρόδο θα βρίσκεται αύριο το μεσημέρι  η υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη .

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπουργός θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη αλλά και με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο και θα συζητήσει μαζί τους  θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες της.

Ένα από τα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν  είναι η προγραμματική σύμβαση για τη Μεσαιωνική Πόλη . Συζήτηση για αυτό και για τις ετοιμασίες για την υπογραφή του τελικού κειμένου είχε γίνει στην προηγούμενη επίσκεψη της υπουργού στη Ρόδο.

Η υπουργός Πολιτισμού Αθλητισμού από την Τρίτη είναι στη Λέρο.  Χθες προήδευσε  σύσκεψης στο Δήμο Λέρου με τη συμμετοχή του δημάρχου των αντιδημάρχων και  των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων.

Σήμερα η κ. Λίνα Μενδώνη συνοδευόμενη από τους συνεργάτες της επισκέφθηκε τα μνημεία του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου που η δημοτική αρχή επιδιώκει να αναδειχθούν.

Ωστόσο  θα πρέπει  πρώτα να γίνει καταγραφή και να υποβληθεί συγκεκριμένη πρόταση στο υπουργείο για την χρηματοδότηση του έργου και την υλοποίηση του.

Στην επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού αναφέρθηκε  μιλώντας στο Notos News και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιάννης Παππάς.

«Η υπουργός μας είναι από την Τρίτη στα νησιά. Την Παρασκευή θα  βρίσκεται στη Σύμη και την Κυριακή στο Καστελλόριζο Επισκέπτεται η ίδια τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους στα Δωδεκάνησα. Στόχος η περαιτέρω ανάδειξη και προβολή τους», δήλωσε ο κ. Γιάννης Παππάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *