Α. Καμπουράκης: Το πιο σημαντικό αγαθό η υγεία και μάθημα φέτος είναι η ατομική ευθύνη

«Ξεκίνησε μια νέα σχολική χρονιά, πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Το πιο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία, και το πιο σημαντικό μάθημα φέτος είναι η ατομική ευθύνη. Κάθε μαθητή και κάθε μαθήτριας. Για να μείνουν υγιείς οι ίδιοι, οι συμμαθητές τους, οι φίλοι τους, οι οικογένειές τους».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ  άλλων σε μήνυμα του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αναλυτικότερα με  την ολοκλήρωση της τελετής του Αγιασμού σε όλα τα σχολεία του νησιού, ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Εύχομαι Επιτυχίες και Πρόοδο σε όλα τα παιδιά της Ρόδου.

Ξεκίνησε μια νέα σχολική χρονιά, πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες. Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας. Το πιο σημαντικό αγαθό είναι η υγεία, και το πιο σημαντικό μάθημα φέτος είναι η ατομική ευθύνη. Κάθε μαθητή και κάθε μαθήτριας.

Για να μείνουν υγιείς οι ίδιοι, οι συμμαθητές τους, οι φίλοι τους, οι οικογένειές τους.

Με τη στήριξη των εκπαιδευτικών και των γονιών τους, τα παιδιά μας θα τα καταφέρουν και η εκπαιδευτική διαδικασία θα συνεχιστεί, έστω και με δυσκολίες, μέχρι να καταφέρει η επιστήμη να δώσει μια οριστική απάντηση στον Covid.

Καλή δύναμη σε όλους!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *