«Ανακατεύει» την τράπουλα ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης! – Ποιοι αλλάζουν 

«Ανακατεύει» την τράπουλα ο Καμπουράκης! – Ποιοι αλλάζουν

Έτοιμος να «ανακατέψει» την τράπουλα είναι ο Δήμαρχος της Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.

Με αφορμή τον ένα χρόνο που κλείνει στον Δήμο Ρόδου, την Πέμπτη 17 του μήνα ο Δήμαρχος ετοιμάζεται να ανακοινώσει το νέο ΣΧΗΜΑ.

Φαίνεται πάντως ότι όπως γράψαμε σε άλλο άρθρο, υπάρχει έντονο παρασκήνιο μέσα στην παράταξή του.

Πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν απροθυμία να συνεχίσουν σε καίριες θέσεις.

Ακούγεται έντονα ότι ο Σάββας Καραταπάνης που είναι εντεταλμένος του πρωτογενή τομέα και του εμπορίου, θέλει να αποχωρήσει από τα καθήκοντά του ενώ πολύ δυσαρεστημένος φέρεται και ο επίσης εντεταλμένος αναβάθμισης σχολικών μονάδων, παραλιών και κοιμητηρίων, Θανάσης Στάμος που επίσης θέλει να αποχωρήσει.

Επίσης δυσαρεστημένος φέρεται και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Μιχάλης Σοκορέλλος για διάφορους ενδωπαραταξιακούς λόγους.

Το όνομα του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Σάββα Χριστοδούλου ακούγεται για αντιδημαρχία ενώ αμετακίνητος θα είναι ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Στράτος Καρίκης και βέβαια οι αντιδήμαρχοι

Οικονομικών

ΤηλέμαχοςΚαμούρης,

Τουρισμού

ΚώσταςΤαρασλιάς.

Αλλαγή πόστου ακούγεται για τον Γιάννη Καμπούρη Πληροφορικής

Σκέψεις για αλλαγές και στους χωρικούς αντιδημάρχους  φαίνεται ότι θα γίνουν κι έτσι οι Νεκτάριος Φλοσκάκης, Γιώργος Πατσάης, Νίκος Καραμαρίτης και Τάσος Σπανός, συνεχίζουν (από άλλη θέση).

Ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης, καταγράφει όπως φαίνεται όλες τις αδυναμίες και κρατάει…. λογαριασμό για ότι συμβαίνει και φέρεται αποφασισμένος να «φουλάρει» τις μηχανές και να κάνει δυναμικές αλλαγές.

Σύντομα θα δούμε ποιος θα αναβαθμιστεί, ποιος θα απομακρυνθεί και ποιος θα υποβαθμιστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *