Συντήρηση και επισκευή όλων των σχολικών συγκροτημάτων στη ΔΕ Πεταλούδων

Στη  συντήρηση επισκευή και γενικά βελτίωση όλων των σχολικών συγκροτημάτων στη  Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων  προχώρησε ο  Δήμος Ρόδου. Στις εργασίες που έγιναν αναφέρεται με ανακοίνωση του ο  αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Σπανός.

Αναλυτικά ο κ.Σπανός αναφέρει τα ακόλουθα:

Αυτή τη φορά προχωρήσαμε σε μια καλοσχεδιασμένη και καλά οργανωμένη επιχείρηση συντήρησης, επισκευής και βελτίωσης των υποδομών όλων των σχολικών συγκροτημάτων της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων με τα συνεργεία μας.

Με συστηματική δουλειά, έγκαιρα και μεθοδικά καταγράψαμε εδώ και αρκετούς μήνες όλα τα προβλήματα, συντάξαμε τις τεχνικές εκθέσεις – συμβάσεις και βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση οι εργασίες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, εκτεταμένες παρεμβάσεις έλαβαν χώρα και έχουν να κάνουν με καθαρισμό και εξωραϊσμό εξωτερικών χώρων, συντήρησης, ανακαίνισης και αποκαταστάσεις φθορών στα κτήρια και στον προαύλιο χώρο, αντικαταστάσεις κουφωμάτων και φθαρμένων πλακιδίων, συντηρήσεις και μονώσεις σε ταράτσες, βαψίματα των εσωτερικών και εξωτερικών όψεων των κτηρίων, συντηρήσεις κι επισκευές βλαβών σε υδραυλικές εγκαταστάσεις καθώς επίσης προχωρήσαμε σε επιστρώσεις ασφαλούς υλικού σε προαύλιους χώρους και αποκαταστήσαμε τα  παλιά,
φθαρμένα και επικίνδυνα  κιγκλιδώματα.

Όταν η συνεργασία και η συλλογική λειτουργία γίνεται πράξη, τότε το αποτέλεσμα είναι ορατό και μετρήσιμο Ευχαριστώ τους συναδέλφους Στράτο Καρίκη και Θανάση Βυρίνη για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς επίσης και τα συνεργεία της Δημοτικής μας Ενότητας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία, η ασφάλεια των παιδιών μας και των εργαζομένων, σε ένα άνετο και ευχάριστο σχολικό περιβάλλον!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *