Επιτακτική ανάγκη πλέον η αναβάθμιση της ΑΣΤΕΡ!

H αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης ήταν το αντικείμενο της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Τουρισμού υπό τον προεδρία του υφυπουργού κ. Μάνου Κόνσολα.

«Το σχέδιο μας για την αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης έχει την υποστήριξη όλης της κοινωνίας.

Αυτό επιβεβαίωσαν σήμερα, με τις θετικές τους εισηγήσεις, όλοι οι εργαζόμενοι και οι φορείς του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης στην κοινή συνεδρίαση που πραγματοποιήσαμε μαζί με το Επιστημονικό Συμβούλιο Διασφάλισης Ποιότητας της Εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμού.Πρωτοπορούμε, προτείνοντας μια μεγάλη μεταρρύθμιση που διορθώνει παθογένειες ετών, και υπηρετεί το όραμα μας», υπογράμμισε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας υπό την προεδρεία του οποίου έγινε η τηλεδιάσκεψη.

Στη μεγάλη σημασία που έχει ιδιαίτερα τώρα η αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης αναφέρθηκε μιλώντας στο Notos News και την Απογευματινή Ενημέρωση ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.

«Συμμετείχα σε τηλεδιάσκεψη με φορείς τουρισμού και τον υφυπουργό Τουρισμού. Θέσαμε το θέμα της αναβάθμισης της ΑΣΤΕΡ. Με χαροποίησε το γεγονός ότι όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να αναβαθμιστούν οι τουριστικές σχολές. Δεν μπορεί οι σπουδαστές των τουριστικών σχολών να μην έχουν ίδια δικαιώματα με τους υπολοίπους φοιτητές», δήλωσε ο κ. Εγγλέζος .

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου σε λίγες ημέρες θα γίνει  συνάντηση σύσκεψη για την αναβάθμιση της ΑΣΤΕΡ στη Ρόδο προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

«Έχουμε προγραμματίσει ειδική συνεδρίαση  στο Εργατικό Κέντρο για να ληφθούν αποφάσεις για την ΑΣΤΕΡ», είπε ο κ. Εγγλέζος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *