FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Με τον πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα συναντήθηκε ο δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης

Η  επικαιροποίηση της διδυμοποίησης της Ρόδου με την πόλη Πέρθ της Αυστραλίας δρομολογήθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης με τον Ελληνοαυστραλό Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ.Αθανάσιο Σπύρου.

Στη συνάντηση στην οποία παρέστη και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Κώστας Ταρασλιάς συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Αναπτύχθηκαν ακόμη   απόψεις επίσης για την  σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Δήμου Ρόδου και των ομογενών της Αυστραλίας. Βούληση της δημοτικής αρχής  ο αρραγής σύνδεσμος με τους αποδήμους Ροδίους.

Σχετικά με την συνάντηση ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης ανέφερε στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ακόλουθα:

ανταλλάξαμε απόψεις για τη σύσφιξη των σχέσεων Δήμου Ρόδου και των ομογενών της Αυστραλίας,

Σήμερα είχα τη χαρά να υποδεχτώ στο γραφείο μου, τον Ελληνοαυστραλό Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Αθανάσιο Σπύρου.

Στη συνάντηση που παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης – Πολιτισμού και Διεθνών Σχέσεων, Κώστας Ταρασλιάς, ανταλλάξαμε απόψεις για τη σύσφιξη των σχέσεων Δήμου Ρόδου και των ομογενών της Αυστραλίας, καθώς πολλοί Ροδίτες ζουν μόνιμα στη χώρα αυτή.

Επίσης, δρομολογήσαμε την επικαιροποίηση της διδυμοποίησης του Δήμου Ρόδου με την πόλη Περθ της Αυστραλίας. Με τον κ. Σπύρου συζητήσαμε και για θέματα που άπτονται του τουρισμού και του πολιτισμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *