FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Σοκαρισμένη η κοινωνία από την καταγγελία μητέρας για τον βιασμό του 13χρονου γιου της

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από την υπόθεση που αφορά την καταγγελία μητέρας για τον βιασμό του 13χρονου γιου της, από τον μεγαλύτερο αδελφό του και έναν φίλο του.
Πρόκειται για μία ιδιαίερη και δύσκολη  υπόθεση, η οποία πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς τα δύο αδέλφια φέρεται να παρουσιάζουν νοητικά προβλήματα.

Ήδη ο αδελφός ηλικίας 18 ετών και ο συνομήλικος φίλος του (και οι δύο δεν έχουν ακόμη ενηλικιωθεί) έχουν συλληφθεί, κρατούνται και την προσεχή Δευτέρα 24 Αυγούστου θα οδηγηθούν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για τις βαρύτατες ποινικές διώξεις που έχουν ασκηθεί σε βάρος τους.

Μετά την καταγγελία οι φερόμενοι ως δράστες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ πραγματοποιήθηκαν και σχετικές έρευνες τόσο στα σπίτια των δύο 18χρονων όσο και στον χώρο που φέρονται να διαπράχθηκαν τα καταγγελθέντα
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο 18χρονων, οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, όπου και τους ασκήθηκαν συνολικά επτά ποινικές διώξεις οι οποίες είναι οι εξής:

  • Βιασμός κατ’ εξακολούθηση
    • Συνέργεια σε βιασμό
    • Γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που ο παθών συμπλήρωσε τα 12 αλλά όχι και τα 14 έτη
    • Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας
    • Ενδοοικογενειακή απειλή
    • Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών
    • Συνέργεια σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Χθες οι δύο κατηγορούμενοι συνοδευόμενοι από τη συνήγορό τους κα Στεφανία Καρακατσάνη, προσήχθησαν ενώπιον του ανακριτή Ρόδου, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία έως τη Δευτέρα προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Μέχρι τότε κρατούνται.

Πηγή :rodiaki.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *