Στη βουλή φέρνει το θέμα του Νοσοκομείου της Καρπάθου το ΜέΡΑ 25

Nέα ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό καταθέτει το ΜέΡΑ 25 με αφορμή τη λειτουργία του νέου νοσοκομείου της Καρπάθου.

Η Συιτονιστική επιτροπή του κόμματος εκφράζει φόβους ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού ώστε να λειτουργήσει το νέο κτίριο ως νοσοκομείο απλά θα μεταφερθεί το ελλειμματικό κέντρο υγείας σε ένα νέο περιτύλιγμα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται αναλυτικά τα ακόλουθα:

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου της Καρπάθου και σε συνέχεια σχετικής ερώτησης που καταθέσαμε στης 9 Ιουνίου 2020 και μετά τις καταγγελίες του πρώην προέδρου του κέντρου υγείας Καρπάθου στην εισαγγελία Ρόδου επανερχόμαστε με νέα ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό.

Φοβόμαστε ως ΜέΡΑ25 Δωδεκανήσου ότι μετά τα εγκαίνια αυτοπροβολής η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού ώστε να λειτουργήσει το νέο κτίριο ως νοσοκομείο απλά θα μεταφερθεί το ελλειμματικό κέντρο υγείας σε ένα νέο περιτύλιγμα.

Θα ήταν φρόνιμο η κυβέρνηση αντί να ετοιμάζει φιέστες εντυπωσιασμού να είχε εξετάσει πρώτα τις σοβαρές καταγγελίες του πρώην προέδρου του κέντρου υγείας της Καρπάθου,και να είχε προκηρύξει τις απαιτούμενες θέσεις υγειονομικού και ιατρικού προσωπικού.

Εμείς ως ΜέΡΑ25 θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε στην Βουλή ώστε να στελεχωθεί άμεσα το νέο νοσοκομείο Καρπάθου.

Αναλυτικά παρακάτω σας παραθέτουμε την σχετική ερώτηση της βουλευτή Φωτεινής Μπακαδήμα προς τον αρμόδιο υπουργό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *