Καμπάνια με τίτλο #WhatILoveAboutRhodes από το Δήμο Ρόδου

Ο Δήμος Ρόδου μέσω της Δ/νσης Τουρισμού ανακοινώνει τη διεξαγωγή ψηφιακής καμπάνιας στα κοινωνικά δίκτυα με στόχο την οργανική προβολή της Ρόδου. Η καμπάνια έχει τίτλο #WhatILoveAboutRhodes  και αποσκοπεί στο να προβάλλει τη Ρόδο μέσα από τα μάτια και τις εμπειρίες των ίδιων των επισκεπτών του νησιού. Η καμπάνια θα διαρκέσει αρχικά πέντε μήνες, με την προοπτική συνέχισης της για ένα έτος.

Η καμπάνια είναι της μορφής «HashtagCampaign», κατά τα πρότυπα του εξωτερικού και θα περιλαμβάνει διαφημιστικά βίντεο από εμπειρίες επισκεπτών και τα οποία θα προβληθούν στα κοινωνικά δίκτυα (Youtube, Instagram, Facebookκ.λπ). Παράλληλα, οι χρήστες θα προτρέπονται να ανεβάσουν το δικό τους βίντεο ή φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα κάνοντας χρήση των hashtag#WhatILoveAboutRhodes  και #Rhodesμε θέμα τι τους αρέσει από τη Ρόδο («whatIloveaboutRhodes»).

Λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι το «καταναλωτικό ταξίδι» του εν δυνάμει επισκέπτη περνά μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα κατά το λεγόμενο στάδιο «ονειροπόλησης», η ύπαρξη πλούσιου περιεχομένου στα κοινωνικά και μάλιστα από επισκέπτες, συμβάλλει στο να παραμείνει η Ρόδος «ψηλά» σε εμφανίσεις προκειμένου να θέλξει τους επισκέπτες που βρίσκονται στο στάδιο της «ονειροπόλησης» (dreamingphase) τώρα και για τους επόμενους μήνες.

Σκοπός της καμπάνιας δεν είναι απλώς να εμπλουτιστεί το περιεχόμενο που αφορά τη Ρόδο στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά και με βίντεο στα οποία οι ίδιοι οι επισκέπτες να προτρέπουν άλλους να επισκεφθούν τη Ρόδο.

Εξαιρετικά σημαντική σε αυτή την ενέργεια θα είναι η και η συμβολή των ίδιων των πολιτών και των επιχειρήσεων της Ρόδου. Ο αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάςπροσκαλεί όλους τους Ροδίτες να συμμετέχουν, ανεβάζοντας και οι ίδιοι τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους χρησιμοποιώντας τα hashtag #Rhodes και #WhatILoveAboutRhodes:«Καθένας από εμάς, απολαμβάνει το νησί με το δικό του τρόπο, το βλέπει από τη δική του οπτική και αισθάνεται ευγνώμων που ζει σε αυτό τον τόπο. Ας δώσουμε στους πιστούς καθώς και τους εν δυνάμει επισκέπτες τη δυνατότητα να ονειρευτούν μέσα και από τη δική μας οπτική, με την ελπίδα και το βλέμμα σε ένα δυνατό 2021».

Επισκευθείτε / Visit:

Ιστοσελίδα: www.whatiloveaboutrhodes.gr

Ακολουθήστε / Follow:

Facebook: What I Love About Rhodes

Instagram: WhatILoveAboutRhodes

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *