Υποδοχή ελικοπτέρων πυροσβεστικής για την ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης της Ρόδου, από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Χ. Ευστρατίου: «Σήμερα, ημέρα υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στη Ρόδο και τα γύρω νησιά, δύο ελικόπτερα της Πολιτικής Προστασίας και ένα πεζοπόρο τμήμα ΕΜΑΚ έρχονται να ενισχύσουν τον βαθμό αυξημένης ετοιμότητας των νησιών μας»

Αντιπεριφερειάρχης και ηγεσία της Πυροσβεστικής Δωδεκανήσου υποδέχθηκαν σήμερα την ενίσχυση της πυροσβεστικής δύναμης, που έστειλε στα Δωδεκάνησα η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ρόδου βρέθηκε σήμερα ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου, κατά την άφιξη δύο ελικοπτέρων της Πυροσβεστικής και ενός πεζοπόρου τμήματος της ΕΜΑΚ, που έστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ο Υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να ενισχύσουν την πυροσβεστική δύναμη στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, καθώς η σημερινή και η αυριανή είναι ημέρες υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς για τα νησιά της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, το Erickson “ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΑΤΟΙΟΥ 2” και το Super Puma “ΦΛΟΓΑ 10”, καθώς και το πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δωδεκανήσου Πύραρχος, Ιωάννης Τσιτσικάς και ο Πυρονόμος Απόστολος Λουλουδάκης. Τα δύο αεροσκάφη θα πλαισιώσουν το ΚAMOV KA32, που σταθμεύει μόνιμα στη Ρόδο.

Κατά την υποδοχή στο αεροδρόμιο, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του βέλτιστου επιπέδου ετοιμότητας από πλευράς των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, για τα καίρια και άμεσα αντανακλαστικά του, καθώς και τη φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "- SX-HFF ΑΤΟΣ"
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "NI54AC ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 773 MAXCAP2650g6 ERICKS"
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "RA-31589 PANH"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *