FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Από λανθασμένη ανθρώπινη ενέργεια η φωτιά που άναψε σε γιαπί κοντά στον παλιό σκουπιδότοπο

Από λανθασμένη ανθρώπινη ενέργεια οφείλεται η φωτιά που άναψε  χθες το μεσημέρι σε γιαπί που βρίσκεται στην περιοχή Ασγούρου στη Ρόδο.

Σε αυτό το συμπέρασμα φαίνεται πως καταλήγει το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έρευνα την υπόθεση αυτή.

Αρχικά είχε δημιουργηθεί η αντίληψη ότι η φωτιά άναψε στον σκουπιδότοπο που βρίσκεται στην περιοχή.

Όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι.  Όταν τα οχήματα και οι Πυροσβέστες  έφθασαν στην περιοχή διαπίστωσαν πως η φωτιά έκαιγε μέσα σε ένα ημιτελές κτίσμα που ήταν στο σημείο και συγκεκριμένα στο υπόγειο του . Το κτίσμα είναι στο λόφο κοντά στον σκουπιδότοπο.

Στον χώρο όπως είδαν οι πυροσβέστες ήταν συγκεντρωμένα διάφορα πράγματα άναρχα πεταμένα.  Έγινε αντιληπτό επίσης πως στο χώρο έμενε παράνομα κάποιος που μάλλον είχε συγκεντρώσει όλα αυτά τα αντικείμενα.

Στον χώρο όμως δεν υπήρχε ηλεκτρικό ρεύμα .  Αυτό το διαπίστωσαν οι πυροσβέστες όταν ζητήθηκε από την ΔΕΗ να προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης  για να μπορέσουν να κάνουν την κατάσβεση. Όμως έγινε γρήγορα γνωστό πως στο ακίνητο δεν υπήρχε ρεύμα. Για το λόγο αυτό οι αξιωματικοί καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η φωτιά   άναψε από ανθρώπινο λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *