FEATUREDΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΥΚΛΑΔΕΣΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Α. Καμπουράκης: Δεν έχουμε δικαίωμα να ρυπαίνουμε το περιβάλλον και να σαμποτάρουμε το μέλλον μας!

Συνάντηση εργασίας με το διοικητικό Συμβούλιο του νέου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κατά την οποία συζητήθηκε , μεταξύ άλλων, η υλοποίηση του νέου μοντέλου διαχείρισης απορριμμάτων για το Νότιο Αιγαίο και τη Σαντορίνη είχε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλη Γραφάκο.

Ο υπουργός  μετέβη στο νησί και για τα εγκαίνια  του προγράμματος της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) στο νησί.

Το πρόγραμμα ξεκινά ενάμιση μήνα μετά και τις σχετικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, μετατρέποντας τη Σαντορίνη σε πρότυπο νησί ως προς την ανακύκλωση.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος  Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει τα ακόλουθα:

Συζήτηση και 1η Συνεδρίαση του νέου Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου, με την παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη και του Γενικού Γραμματέα Διαχείρισης Αποβλήτων, στη Σαντορίνη.

Δεσμευθήκαμε και υλοποιείται το σχέδιο μας, οργανωμένα και με συνεργασία, για την προστασία του περιβάλλοντος.

Δεν έχουμε δικαίωμα να ρυπαίνουμε το περιβάλλον, δεν έχουμε δικαίωμα να σαμποτάρουμε το μέλλον μας. Η διαχείριση των στερεών αποβλήτων με τον ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου αλλά και γενικά η διαχείριση του αποτυπώματος μας στον πλανήτη θα πρέπει να γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και επαγγελματισμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *