Στην Ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 31 Ιουλίου όλα τα ζητήματα που αφορούν τα ιδρύματα του νησιού μας

Αντικείμενο συζήτησης θα αποτελέσουν τα ζητήματα που αφορούν τα προνοιακά ιδρύματα της Ρόδου  στην ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Αυτό δήλωσε σήμερα μιλώντας  στο Notos News και την « Απογευματινή Ενημέρωση» ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΜέΡΑ 25  κ. Θανάσης Μπαράκας .

«Έχουν κατατεθεί συνολικά τέσσερις ερωτήσεις που αφορούν τα προνοιακά ιδρύματα του νησιού μας . Όμως οι απαντήσεις ορισμένες φορές απαιτούν χρόνο πολύ . Μπορεί να απαιτηθούν και 30 και 40 ημέρες. Για το λόγο αυτό χθες κατατέθηκε  επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή  από την βουλευτή κ. Φωτεινή Μπακαδήμα», είπε ο κ. Μπαράκας.

Όπως εξήγησε ο κ. Μπαράκας  όταν μια ερώτηση είναι επίκαιρη τότε αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στη Βουλή σε τρεις τέσσερις ημέρες.

«Σήμερα μας απάντησε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας ότι την Παρασκευή 31 Ιουλίου στην Ολομέλεια της Βουλής  θα συζητηθεί η επίκαιρη  ερώτηση που κατέθεσε το ΜέΡΑ 25 για το σύνολο των προβλημάτων και των καταγγελιών που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα για τα ιδρύματα και ιδιαίτερα για το ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων Άγιος Ανδρέας», τόνισε ο κ. Μπαράκας.

Όπως είπε ο κ. Μπαράκας θα γίνει αναφορά σε όλα και τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί ο πρώην αντιπρόεδρος των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας κ.  Α Αρφαράς.

Θα υπάρξει δευτερολογία της βουλευτή  και η απάντηση του αρμοδίου  υπουργού.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *