FEATUREDΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Τον Αλκιβιάδη Στεφανή θα τιμήσει το Σάββατο ο δήμος Μεγίστης

Στο Καστελόριζο θα βρίσκεται το Σάββατο 1η Αυγούστου ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής. Μαζί θα είναι στο νησί και ο υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας.

Όπως δήλωσε στο Notos News o αντιδήμαρχος Καστελορίζου κ. Στράτος Αμύγδαλος  θα υλοποιηθεί η απόφαση που έχει λάβει  το δημοτικό συμβούλιο του νησιού πολύ πριν οξυνθεί το κλίμα με τη γειτονική χώρα Τουρκία για να ανακηρυχθεί ο κ. Στεφανής επίτιμος δημότης του νησιού.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για  τον κ. Αλκιβιάδη Στεφανή που είναι πάντα κοντά στο Καστελόριζο. Για την προσφορά του και το ενδιαφέρον  του για τη Μεγίστη», τόνισε ο κ. Αμύγδαλος.

Τόσο ο  κ. Στεφανής όσο και ο κ. Κόνσολας  θα παραστούν  στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας που οργανώνει ο Δήμος Καστελορίζου. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι.

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί ο κ. Αμύγδαλος δήλωσε πως τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει  με την γειτονική χώρα.

«Επικρατεί ηρεμία τις τελευταίες δύο ημέρες γεγονός που δημιουργεί θετικό κλίμα στο νησί μας», τόνισε.

Ο κ. Αμύγδαλος δήλωσε πως σιγά σιγά ανακάμπτουν και οι αφίξεις των τουριστών στο νησί γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία στις τάξεις τω ν επιχειρηματιών του τουρισμού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *