Να φύγουν στο εξωτερικό επιχείρησαν 23 λαθρομετανάστες

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν to Σαββατοκύριακο 18 – 19 Ιουλίου 2020, σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά είκοσι τρεις αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, εννέα αλλοδαποί (5 άνδρες και 4 γυναίκες) ηλικίας από 30 έως 36 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Ρόδου και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων και δελτίων ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ολλανδία και το Βέλγιο.
  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δεκατρείς αλλοδαποί (4 άνδρες και 9 γυναίκες) ηλικίας από 22 και 41 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στον διεθνή Αερολιμένα Θήρας και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία και τη Γερμανία.
  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 26χρονος αλλοδαπός ο οποίος μετέβη στον διεθνή Αερολιμένα Μυκόνου και κάνοντας χρήση, πλαστών δελτίου ταυτότητας επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *