Κοινή σύσκεψη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Δήμο Ρόδου για θέματα της αντιπυρικής περιόδου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20 Ιουλίου 2020, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τρέχοντα ζητήματα της Αντιπυρικής περιόδου.
Στη σύσκεψη, συμμετείχαν, από την πλευρά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, Χρήστος Ευστρατίου και ο προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Δωδεκανήσου, Ν. Χατζηγεωργίου, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δωδεκανήσου κ. Ι. Τσιτσικάς και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου κ. Ν. Βενιός, εκ μέρους του Δήμου Ρόδου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Ρόδου κ. Ν. Φλοσκάκης και ο Προϊστάμενος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Ρόδου κ. Η. Αργύρης.
Στην σύσκεψη, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η συνδρομή και οργάνωση των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, στην αστυνόμευση Δασικών Περιοχών τις ημέρες, που η επικινδυνότητα για Πυρκαγιά είναι μεγάλη, η πορεία υλοποίησης των εργασιών βελτίωσης των Δασικών δρόμων της Π.Ε. Ρόδου, το θέμα των εμπορικών δραστηριοτήτων που συνοδεύουν τις εκδηλώσεις εορτασμών σε εκκλησίες και μοναστήρια, που βρίσκονται εντός Δασικών Περιοχών και της αστυνόμευσης αυτών και άλλα θέματα συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *