FEATUREDΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Όλο και χειρότερη γίνεται η κατάσταση στην τοπική ΝΔ ενώ η κοινωνία στενάζει

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση στην τοπική ΝΔ αφού ουδένα από τα προβλήματα που έχει επισημάνει ο Notos News έχει βρει λύση.  Ζητήματα ηθικής τάξεως που ανακύπτουν όσα πράττουν στελέχη του κόμματος που κατείχαν θέσεις στο κόμμα  θεωρούνται ήσσονος σημασίας από τα στελέχη της ΔΕΕΠ κατά το πιο γνωστό ΝΟΔΕ  και κυρίως στην ηγεσία  της.

Την ώρα που χιλιάδες εργαζόμενοι στη Ρόδο είτε βρίσκονται χωρίς δουλειά ή και αν δουλεύουν πάλι δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν την ώρα που παιδιά λιποθυμούν γιατί δεν έχουν τραφεί όπως πρέπει ελλείψει χρημάτων στελέχη της ΝΔ που έχουν διοριστεί σε θέσεις καίριες κάνουν ότι επιθυμούν και υπογραμμίζουν ότι είναι στο σωστό δρόμο.

Αρκετοί έχουν φθάσει στο σημείο μάλιστα να χαρακτηρίζουν την κατατόμηση του συντονιστή των κομματικών οργανώσεων  ως απλή αλλαγή λέγοντας πως δεν γνωρίζουν τους λόγους.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο  διορισμένος από την κυβέρνηση της Ν.Δ. Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου Ρόδου και εκλεγμένο εν ενεργεία μέλος της κομματικής οργάνωσης κ. Κουτσούκος διέπραξε και δεύτερη παράβαση του Ν. 4622/2019 ως προς το ΜΕΡΟΣ Δ΄ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄

ΚΩΛΥΜΑΤΑ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΤΩΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό  ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Μπακίρης αγόρασε με απευθείας ανάθεση από την εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΜΙΧ. Κ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΕ», στην οποία είναι εταίρος ο κ. Κουτσούκος όπως ο ίδιος ομολόγησε σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, είδη συντήρησης και επισκευής υδραυλικών, αρδευτικών και λοιπών έργων εγγειοβελτιώσεων. Επίσης ανατέθηκε στην εταιρεία που εκπροσωπεί ο κ. Κουτσούκος η συντήρηση και η επισκευή λοιπόν μηχανημάτων.

Σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρο 70 του Ν.4622/2019 που αφορά τα Ασυμβίβαστα «…..Η απαγόρευση της παρούσας παραγράφου ισχύει και για οποιασδήποτε μορφής εταιρεία ή επιχείρηση, στην οποία τα πρόσωπα αυτά συμμετέχουν ως κύριος μέτοχος ή ως ομόρρυθμος, ετερόρρυθμος ή περιορισμένης ευθύνης εταίρος ή διατηρούν την ιδιότητα ανώτατου διοικητικού στελέχους».

 Φαίνεται πως στην τοπική ΝΔ δεν έχουν κατανοήσει πως όλα αυτά που γίνονται  εκθέτουν στα μάτια των πολιτών την κυβέρνηση που έχει διορίσει τα συγκεκριμένα στελέχη που προκαλούν πλέον τον κόσμο που στενάζει με αυτά που πράττουν.

 Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση διορισε τον κ. Μπακίρη  ως Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας» και τον  κ. Κουτσούκο στο Υπουργείο Υγείας ως Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ «Γ. Νοσοκομείο Ρόδου».

Τα 2 γαλάζια στελέχη (μάλιστα ο κ. Κουτσούκος τυγχάνει και εν ενεργεία εκλεγμένο μέλος της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή μας), παραβίασαν κατάφορα τον νόμο για το Επιτελικό Κράτος που έκανε σημαία της η παρούσα κυβέρνηση, καθώς και οι 2 σύναψαν συμβάσεις με το Ελληνικό Δημόσιο αν και ρητά απαγορεύεται.

Ερωτηματικά προκύπτουν και για το ότι ο κ. Κουτσούκος προσελήφθη επί κυβερνήσεως ΝΔ και επί Προεδρίας κ. Μπακίρη ως Τεχνικός Ασφαλείας και θα λάβει 9.548 ευρώ με το ΦΠΑ, προκειμένου να επιθεωρήσει και να ελέγξει την πυρασφάλεια την μελέτη της οποίας έκανε ο ίδιος το 2018 αλλά και τα είδη συντήρησης και επισκευής υδραυλικών, αρδευτικών και λοιπών έργων εγγειοβελτιώσεων που ο ίδιος πούλησε στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας!!! Δηλαδή θα ελέγξει και θα επιθεωρήσει εάν είναι κατάλληλα τα υλικά που ο ίδιος πούλησε και για τα οποία έχει συνάψει και σύμβαση ως προς την συντήρηση και επισκευή τους.

Η ΔΕΕΠ οι συνεδριάσεις σε καφετέρια και τα Fake Νews

Ο κ. Κουτσούκος όπως έχουμε αναφέρει ξανά έχει αναφέρθεί με ανάρτηση του σε όλα αυτά χαρακτηρίζοντας όλες τις διαδικασίες ως νόμιμες.

Όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Μανώλης Κουνάκης δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στην τοπική ΝΔ.

«Υπήρχε ένα πρόβλημα με τις συνεδριάσεις . Δεν μπορούσαμε. Τώρα που αποκτήσαμε νέα γραφεία θα συνεδριάζουμε πιο τακτικά και θα είμαστε κοντά στον κόσμο», τόνισε

Σε ερώτηση για την καθαίρεση του κ. Μηνατσή τόνισε:

«Δεν έγινε καμιά καθαίρεση αλλά  αλλαγή . Θα υπήρχαν κάποιοι λόγοι που δεν τους ξέρω. Δεν γνωρίζω.  Οι αλλαγές στα κομματικά δρώμενα είναι τακτικές. Εκτός από τους εκλεγμένους που είναι ακούνητοι οι διορισμένοι αλλάζουν . Αυτά είναι συνηθισμένα στα κόμματα δεν μας εκπλήσσουν . Αυτό δεν είναι θέμα της νομαρχιακής αλλά της γραμματείας οργανωτικού. Εμείς δεν ανακατευόμαστε σε αυτά» .

Ακόμη είπε πως συζήτηση για την καθαίρεση στην νομαρχιακή ουδέποτε έγινε.

«Δεν έγινε συζήτηση  και ηχογράφηση αυτής. Στη συνάντηση σε καφετέρια έγινε λόγος αλλά δεν αναφέρθηκε κάτι το επιλήψιμο για να πάει ηχογραφημένο στο κόμμα», τόνισε.

Σε ερώτηση αν απασχολούνται τα στελέχη της επιτροπής με προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία όπως η λιποθυμία του 9χρονου κοριτσιού ο κ. Κουνάκης τόνισε πως αυτό ήταν Fake News.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *