Συνάντηση με το δήμαρχο ζητά ο Ν. Ρεσβάνης για όσους δεν προσελήφθησαν στην ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ

Συνάντηση με το δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη επιδιώκει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ κ. Νίκος Ρεσβάνης σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση και να πιάσουν δουλειά και οι 12 εργαζόμενοι που δεν προσελήφθησαν.

«Ζήτησα ήδη συνάντηση με το δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Δεν έγιναν όμως από μας οι προσλήψεις στην ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ αλλά από το Δήμο.  Δεν θα πρέπει να σκοτωθούμε  και μεταξύ μας τώρα. Κάποιοι άνθρωποι έπιασαν και αυτοί δουλειά», δήλωσε στο Notos News o πρόεδρος της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ κ. Νίκος Ρεσβάνης.

Ενήμερος για το πρόβλημα που έχει προκύψει στην ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ  είναι  και ο πρόεδρος του Εργατικού Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος.

Να σημειωθεί ότι την  σύγκληση έκτακτης συνέλευσης του σωματείου των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, ζητά  ο Βασίλης Νικολίτης και άλλοι συνάδελφοί του, οι οποίοι παρακάμφθηκαν φέτος από τις προσλήψεις της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ που έγιναν.
“Καλώ τον πρόεδρό μας κ. Ρεσβάνη, να μας δώσει εξηγήσεις για ποιό λόγο μείναμε χωρίς δουλειά και τι ενέργειες έχει κάνει ο ίδιος μέχρι σήμερα. Καλούμε επίσης – σημείωσε ο κ. Νικολίτσης, να είναι παρόν στη διαδικασία αυτή και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Ρόδου κος Εγγλέζος.”.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *