Εγκρίθηκε ο 8ος λογαριασμός για το νερό του φράγματος Γαδουρά

Συνεδρίασε σήμερα η Επιτροπή Παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης της καθημερινής διαχείρισης λειτουργίας και συντήρησης του έργου «Ύδρευση Ρόδου από το φράγμα Γαδουρά» με θέμα την έγκριση του 8ου λογαριασμού στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την ΔΕΥΑΡ.
Ο λογαριασμός ανέρχεται στο ποσό των 709.236,41 και είναι για την χρονική περίοδο από 1-12-2019 έως 30-04- 2020, δηλαδή 152 ημέρες.
Στη συνεδρίαση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενή Τομέα Φιλήμονα Ζαννετίδη, πήραν μέρος εκ μέρους της Περιφέρειας οι αντιπεριφερειάρχες Φιλήμονας Ζαννετίδης, Γιάννης Φλεβάρης, ο προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών Μανόλης Μαριάς, ο υπέυθυνος της λειτουργίας του φράγματος Νίκος λυμπερόπουλος και από τον Δήμο Ρόδου ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαοικονόμου μαζί με τους εκπροσώπους της ΔΕΥΑΡ Μάρθα Παπαμανώλη και Παναγιώτη Καραβόλια. Οι σύνεδροι αφού ήλεγξαν τις αναλυτικές καταστάσεις και συζήτησαν επί μέρους θέματα για την λειτουργία του φράγματος, συμφώνησαν ομόφωνα και υπέγραψαν το εγκριτικό έγγραφο του λογαριασμού.

Το Γραφείο Τύπου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *