Επιτροπή διαχείρισης κρίσεων στον τουρισμό τώρα!

Αναγκαία  περισσότερο από ποτέ τώρα είναι για τη Ρόδο και τα υπόλοιπα  νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων είναι η σύσταση επιτροπής διαχείρισης κρίσεων  στον τουρισμό .

Η εμφάνιση κρούσματος στην περιοχή μας από τις ΗΠΑ αυτό αναδεικνύει περίτρανα.  Μπορεί ο αγώνας να δίνεται  από τους αρμόδιους φορείς δυναμικά και αποτελεσματικά αλλά χρειάζεται  το κάτι παραπάνω που είναι η αποτροπή της αρνητικής δημοσιότητας για τον προορισμό.

Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση της κ. Στράντ ως υπεύθυνης τύπου για τα ξένα ΜΜΕ, Σωστή κίνηση αλλά πρέπει να συμπληρωθεί με εκπρόσωπο και για τα  ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Και αυτό για να μην γίνει εκ των έσω ζημιά στον τουρισμό της  Ρόδου και ων άλλων νησιών.

Η πρόταση του αντιδημάρχου  Τουρισμού  κ. Ταρασλιά για την σύσταση της επιτροπής διαχείρισης κρίσεων  έμεινε στα χαρτιά . Γιατί!

Εξαντλείται η αυστηρότητα μας στην επιχείρηση που ανέλαβε το Ήχος και Φως με την  αποστολή εξωδίκου. Τα αντανακλαστικά μας φθάνουν μέχρι εκεί;

Δεν μπορεί τα ΜΜΕ που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις να οχλούν επιχειρηματίες της περιοχής  μας που ασχολούνται με τον τουρισμό και όχι μόνο ζητώντας πληροφορίες για το περιστατικό  για το οποίο έχουν πηγές και μάλιστα πολύ καλές που μπορούν να δώσουν λεπτομέρειες στην  έδρα τους.

Να οριστεί αρμόδιος για το μείζον  θέμα των κρουσμάτων τώρα πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Διαφορετικά θα φέρουμε όλοι μαζί την ευθύνη για την διάλυση του τουρισμού .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *